Profetiile oamenilor de stiinta pentru 2011

Un colectiv de 41 de specialisti din mai multe domenii ale stiintei si sociologiei, precum si experti cu capacitati cognitive si paranormale dezvoltate au elaborat un set de predictii stiintifice pentru anul 2011. Acestia au dorit ca specifice ca nu este vorba despre predictii de tip Nostradamus, ori Vanga, ci pe calcule probabilistice complexe, dar si bazate pe experienta acestora, acumulata in ani de cercetare, dar si cunoastere si studiu temeinic. O mare parte dintre acestia sunt profesori universitari la institute cu renume in domeniul cercetarii, dupa cum anunta revista online The Globe, care citeaza un articol publicat de USA Today. Iata aceste predictii:

– Se va pastra un trend crescator al cutremurelor de pamant, o stare inceputa in 2010. Seismele vor fi mai dese si de magnitudini din ce in ce mai mari, cu un maxim in 2012. Situatia se datoreaza unor alinieri de astre ceresti care maresc forta de atractie gravitationala a complexului Luna – Soare.

– Eruptiile vulcanice vor fi de o intensitate crescuta, cu o probabilitate destul de mare a unor mega-eruptii in Islanda si in Thailanda. Este foarte posibil ca sa explodeze, la prorpiu, „Centura de Foc” a Pacificului… Acelasi motiv precum cel enuntat anterior.

– Calota glaciara Artica si Antartica se va topi intr-un ritm accelerat, ceea ce va conduce la cresterea cu aproape un metru a oceanului planetar, cu probabilitatea ca in 2012 aceasta cota sa depaseasca 3-4 metri. Ceea ce va face ca multe din plajele lumii sa fie inundate.

– Se va inregistra o scadere, in continuare, a vitezei de rotatie a masei centrale terestre, in tendinta de egalizare a vitezelor de rotatie de la suprafata scoartei cu cea de la exteriorul miezului magnetic terestru.

– Din motivul amintit anterior vor aparea numeroase disfunctionalitati ale campului electromagnetic si o tentinta accentuata de inversare a polilor magnetici terestri. De asemenea, vor exista numeroase zone in emisfera sudica in care se va inregistra o polaritate pozitiva in loc de negativa, asemanatoare emisferei boreale.

– Frecventa de rezonanta Scumann va fi in crestere, iar in 2011 spre finele anului se va inregistra o accelerare cu inca 10-15 %, ceea ce va face sa para ca ziua are 12 ore, in loc de 16 perceptibile (cum este acum), in loc de 24 de ore – fapt care s-a modificat incepand cu 1986, iar din 1998 din ce in ce mai accelerat. Este motivul pentru care multora li se pare ca timpul trece mult mai repede si ca in intervalul 1990-1998 anii au trecut cu mult mai greu decat acum. Ca atare, in 2011 ni se va parea ca timpul trece de doua ori mai repede ca in 1986, de pilda, un an de atunci – ca perceptie – va fi egal cu doi ani in 2011, la 25 de ani de la inregistrarea fenomenului.

– Activitatea solara va creste foarte mult, fiind ultimul an de maximum, ceea ce va inteti furtunile solare, exploziile, dar si activitatea celebrelor „pete”. Campul electromagnetic terestru fa fi agresat in continuare, iar prin „fisurile” ce se inregistreaza mai ales in emisfera sudica vor exista scurgeri catre suprafata planetei. Pe langa penele de curent frecvente, omenirea va inregistra o „dezorientare” manifestata accentuat prin dureri de cap, dezechilibre gravitationale marcate prin ameteli acute, greturi. Animalele vor inregistra anomalii in traseele de migratie etc.

– In emisfera sudica se va constata ca s-a marit „gaura” din Centura Van Alen, cea care protejeaza pamantul de radiatiile cosmice. Va fi ingrijorator faptul ca se va constata ca pe o suprafata din ce in ce mai mare, radiatiile cosmice patrund catre oceanul planetar, ceea ce va duce la o crestere a temperaturii, dar si depopularea larga a acestor zone (pesti morti, decese inregistrate subit la bordul navelor etc.)

– O mare parte din oameni vor incepe, datorita schimbarilor gravitationale, de poli, de radiatii cosmice, dar si cele electromagnetice sa evolueze pe plan „paranormal” Din ce in ce mai multi isi vor descoperi capacitati extrasenzoriale, psihocinetice, puternic magnetice etc. Aceste cazuri vor fi foarte des prezentate de mass-media, incat vor ajunge „la ordinea zilei”. Va creste procentul de vindecatori pe baza de bioenergii, iar la finele lui 2011 se va lua in considerare de catre comunitatea internationala aceasta forma de medicina alternativa (neconventionala) si se va propune un plan pentru cercetarea temeinica a acestor fenomene, in asa fel incat spitalele sa aiba pe landa medicii traditionali si personal calificat in energii bio, in medicina naturista etc. In 2012 se va propune ca la facultatile de medicina sa se studieze aceste materii, iar absolventii sa fie triati pe baza abilitatilor parapsihologice. Cei care nu vor avea aceste capacitati se vor ocupa mai departe de „mecanica” medicinei traditionale (chirurgii, ortopedii inlocuiri de vase de sange, transplanturi, celule susa, stem etc.).

– Pe plan medical se vom asista la descoperiri exceptionale, ca niciodata pana acum, leacul impotriva unor forme de cancer va face ca aceasta maladie sa nu mai fie privita ca una mortala decat intr-o mai mica proportie, chiar si-n fazele terminale. Vor fi descoperite diverse medicamente, in special pe baza de plante care vor face vindecari miraculoase. De asemenea vor fi evolutii substantiale in domeniul diagnosticului. Vor exista scanere mobile si aparate de analiza individuale, cu minielectrozi, in asa fel incat sa se poata afla instantaneu despre boala unui pacient, dar si despre evolutia in timp, putandu-se face predictii.

– Va fi descoperita o substanta foarte fina, eterica, formata din asa zise „micro-celule” (de mii de ori mai fine decat celulele obisnuite, invizibile cu aparate de masura conventionale gen microscop, dar vizibile in spectre de frecvente) care „leaga” celulele obisnuite intre ele, tot ceea ce este viu. Se va descoperi ca este „legata” in organisme si „libera” in ceea ce inconjoara organismele, inclusiv in aer. Aceste microcelule energetice vor fi ceea ce hindusii numeau phrana, iar energia „legata” in organism va fi asemanatoare „corpului eteric”. De aici, o intrega revolutie in medicina.

– In cercetare se va descoperi o gena responsabila cu procesul de incetinire a imbatranirii, controlabila din punct de vedere medicamentos, care va face ca durata medie de viata a oamenilor sa creasca in scurt timp la 100 de ani sau chiar si peste.

– Din puct de vedere al particulelor, in 2011 va fi descoperit bosonul Higgs, se va afla ca exista o multitudine de universuri paralele, ca viata nu este decat o proiectie si o tranzitie tridimensionala, intr-o unitate formata din 11 dimensiuni (10 + timpul), dintre care 3 + T sunt cele terestre, ale universului pe care ne face sa credem ca-l cunoastem. Faptul ca se va afla ca exista viata dupa moarte, conform unor oameni de stiinta va creste rata sinuciderilor, in schimb, va opri declansarea unor conflicte armate majore.

– Cei ce conduc lumea vor lucra din 2011 la vedere catre un guvern mondial, catre o unitate bancara unica, electronica, inregistrabila si manipulabila prin cipuri aflate la purtator.

– Economiile europene vor continua sa se prabuseasca una cate una, ceea ce va atrage si pe plan mondial o adancire a crizei. Numarul somerilor va creste ingrijorator, catre 36% din forta de munca cu posibilitatea de a fi ocupata.

– Se vor dezvolta domenii de activitate in care persoanele vor munci de acasa. Mediul online va fi unul din ele, cel mai dezvoltat. Spre sfarsitul lui 2011 se va constata ca nu este suficient ca Internetul sa fie asa cum il stim, ci va fi doar o parte dintr-un alt sistem, alt ansamblu. Faptul va duce la dezvoltarea tehnologiei care va fi integral implementata online. Google va continua sa fie colosul mondial in domeniu, adeptii teoriei conspiratiei vor dezvalui ca acest gigant a fost dezvoltat de forte oculte pentru a stapani Internetul, pentru a supraveghea omenirea atat la computer, cat si pe strada (StreetView), ca se va ocupa de sanatatea populatiei prin programul supradezvoltat Google Body, Google TV va domina piata de informatie media etc. Practic Google isi va dezvolta cate un sector din care va coordona viata „celulara” a fiecarui individ in parte.

– In 2011 se va propune primul plan de salvare a omenirii si se va ajunge la concluzia ca banii „fizici” nu mai pot face fata. Ei vor fi inlocuiti, incepand cu 2012, cu B.U. (Bank Unit), care va fi o moneda unica electronica universala. Omenirea va fi din ce in ce mai mult o massa amorfa. Va incepe sa nu mai existe personalitate, individ, toti vor face ce li se va impune, fara sa protesteze, convinsi ca urmeaza un plan global de salvare.

– Noua generatie va fi ca hipnotizata, vor apara noi droguri, noi modalitati de inrobire pe baza de sex si muzica, entertainment in general, iar din 2011 vom constata atat o „indobitocire” a noii generatii, cat si o lipsa de reactie. „Creierele” noii generatii vor incepe sa fie inregimentate de marile concerne, vor lucra la asa zisul plan de salvare mondiala, ce va fi impus de SUA si Marea Britanie, cu sprijinul ONU a Bancii Mondiale si a FMI.

– Nu va incepe niciun razboi mondial in 2011, ci se vor concentra energiile statelor puternice pentru impartirea zonelor de influenta ale planetei, existand numeroase amenintari, dar neconcretizate. Obama isi va pierde din popularitate, multi americani isi vor da seama ca el este doar p „papusa” pusa acolo de bancherii care conduce lumea. Africa va fi tinta reglarilor de forte intre China si SUA, mai mult decat zona araba, decat Coreea, sau asa numitul conflict Israel – Iran. Daca va incepe un razboi de forta acesta va fi mult mai probabil in 2012, in urma esecului de a reimparti lumea si de a atenua criza globala.

– Va fi anuntata descoperirea unei noi arme, foarte puternice, de natura psihologica, ce va putea controla fiecare individ, sau comunitati de indivizi de la distanta, prin intermediul unor forme de unde ce anu au mai fost folosite pana acum in acest scop.

– Populatia va ajunge la 7 miliarde de indivizi si pentru prima data se va spune public despre necesitatea opririi acestei rate de inmultire si de existenta a unui program de scadere treptata a populatiei.

– Din punct de vedere religios, Biserica Catolica va fi in continuare in dificultate, prin discreditarea ei continua de cei ce doresc o singura religie New Age. Vor aparea scandaluri legate de preoti corupti, de legaturi cu grupari mafiote, de homosexualitate, de pedofilie. Fortele implicate vor conduce in asa fel ostilitatile anti-religioase incat sa para ca se va implini profetia lui Malachia si ca Benedict este ultimul Papa inainte de „marea unificare” religioasa. Vor aparea numeroase zvonuri ce-l vor plasa ba pe Obama, ba pe Putin ca fiind Anticristul, dar nu pe Ahmadinejad, sau pe Mubarak. Omenirea va fi condusa de catre forte oculte sa creada ca se indreapta spre un inevitabil Armaghedon, dar fara Mesia, pentru ca sa poata sa apara un „salvator universal”, cel care va pune in aplicare planul unic de salvare planetara, dar la care se vor opune musulmanii, hindusii si budistii.

– Va incepe sa fie conceput un program avansat pentru energii neconventionale, pentru dezvoltarea celor solare, eoliene, pentru aparitia mijloacelor de transport bazate pe forme de conbustibili altii decat cei fosili. De asemenea, inmagazinarea energiilor de orice fel vor cunoaste un puternic avant.

– Se va descoperi ca energia in stare pura poate fi manipulata cu ajutorul gandului si ca microcurentii din creierul uman pot actiona ca niste „trepte de viteza” ce pot multiplica energii foarte puternice. Acestea insa se vor dezvolta dupa 2012.

Dupa cum vedeti, ceea ce spune grupul de 41 de oameni de stiinta eu, spuneam aceleasi lucruri inca de prin 1997, chiar si mai inainte, parte din informatii sunt in cartea ,,Proprietarul Galaxiei”  si in alte articole inclusiv pe acest blog:

http://anatolbasarab.wordpress.com/2011/01/04/previziuni-pentru-2011/

http://anatolbasarab.wordpress.com/2011/01/04/previziuni-pentru-2011/

http://anatolbasarab.wordpress.com/2008/12/10/previziuni-pentru-2009/

http://anatolbasarab.wordpress.com/2010/12/28/ce-ne-pregateste-natura-in-viitor/

http://anatolbasarab.wordpress.com/2009/12/07/previziuni-pentru-viitor/

http://anatolbasarab.wordpress.com/2008/11/22/securitate-globala-continuare-razboiul-informational/

http://anatolbasarab.wordpress.com/2008/11/11/securitatea-globala/

inclusiv in multe alte articole de pe alte bloguri care deja au si fost inchise.

Intr-o carte de Ion Tugui exista un capitol intreg in care acesta mentioneaza cuvant cu cuvant una dintre discutiile avute impreuna, pe tema viitorului posibil.

Prognoza viitorului comportamentelor umane si sociale m-a interesat mereu atat ca parapsiholog cat si ca psiholog. Ma intereseaza si acum. Numai ca aceste prognoze nu se fac dand in bobi sau ascultand ghiocul ci luand in calcul o serie intreaga de factori variabili si invariabili ale dezvoltarii societatii, evenimentelor de importanta globala si locala, lingvistica folosita in mass media si in societate, si alti factori care ma pot duce spre a a face o prognoza a viitoarelor consecinte.

Acum imi permit sa mai fac inca o prognoza.

Cat de curand probabil, rusii (deoarece ei sunt cei care avanseaza mult in aceasta directie)  vor descoperi ca in fiecare organ exista asa numita celula lider. De starea energetica si fizica a acestei celule depinde sanatatea si functionalitatea intregului organ. Un fel de celula regina ca intr-un stup de albine. Foarte curand, oamenii de stiinta vor invata sa nu mai faca transplant de organe ci numai transplant de celula lider, in urma caruia intreg organul se va reface, deoarece celula lider le va dicta tuturor restul celulelor din acel sistem de celule, un nou regim de functionare, o noua stare energetica, un nou program.

Inca o prognoza.

In viitor, rolul barbatului in procesul de insarcinare, nu numai ca va dispare treptat dar si rolul femeii purtatoare de sarcina va scade in aceeasi masura. Nu numai ca se vor inventa metode de insarcinare din care barbatul va fi exclus total dar nici embrionul nu va mai fi purtat in burta mamei. Se vor gasi „incubatoare” naturale in care embrionul sa se dezvolte la fel de bine ca si in placenta. Deja de pe acum, in lumea stiintifica, se considera ca vaca ar putea deveni purtatoarea fatului uman din cauza coincidentei a unei intregi serii de factori cum ar fi : sange, temperatura etc. Pare incredibil? Multe lucruri pareau inca nu demult a fi incredibile care astazi au devenit necesitati.

Ca monitorul calculatorului sau mai corect spus informatia detinuta de acesta va fi proiectata direct pe retina ochiului, este foarte usor de prognozat daca cunosti catusi de putin domeniul IT. Faptul ca internetului ii va apare o alternativa mult mai puternica, care se va dezvolta cu o viteza incredibila, este la fel de usor de prognozat. Doar orbii si cei care nu vor sa vada, mai curand ma vor numi pe mine nebun decat sa isi puna putin creierul la contributie.

Din orice punct ai privi un proces care are un inceput, foarte usor, luand in considerare o multitudine de factori, si cunoscand procesul in sine, poti face o prognoza a vectorilor posibili de desfasurare si procesualitate aacestuia.

Oricare dintre voi, punand o cana de apa pe aragaz si luand in consideratie cantitatea apei, marimea flacarei, va putea face o prognoza destul de exacta asupra momentului in care apa va incepe sa fiarba. Aceasta este cea mai banala forma de prognozare. Toti facem prognoze de-alungul vietii. Cele mai precise prognoze sunt cele pe care le facem asupra unor procese carora le cunoastem modul de functionare, mecanismele acestora, timpii proceselor si alti factori.

Cei care invata sa priveasca si sa vada dezvoltarea umanitatii in plan global, luand in considerare perioada istorica, social-politica, economic0-financiara, administrativa, teritorii, religii, linii culturale, stiintifice, tendinte, cerere si oferta globala cat si multi alti factori, pot uneori cu usurinta sa faca niste prognoze relativ exacte cu privire la desfasurarea proceselor in viitor.

Alteori, o descoperire stiintifica neluata in calcul, o rasturnare de guvern neprevazuta, un cutremur dezastruos, o pandemie, poate sa iti dea peste cap cu totul sau sa amane cu cativa ani sau zeci de ani realizarea pronosticului.

Oricum ar fi, trebuie sa intelegeti ca prognozele sunt doar niste predictii a tendintelor posibile, ce se bazeaza pe niste calcule si in niciun caz nu reprezinta premonitii, clarviziuni de origine ezoterica,  paranormala, desi in realizarea unor prognoze, foarte des se apeleaza si la astfel de metode.

Reclame

12 comentarii la “Profetiile oamenilor de stiinta pentru 2011

  • Nicaeri nu e sigur. Poti face orice, numai sa nu taci si sa asisti pasiv la tot ce se intampla. Altfel ne asemanam cu vitele care merg incet plangandu-se catre abator. Stiu ca vor fi taiate, dar decat sa se planga nu fac nimic si inainteaza pana se trezesc in abator.

 1. La Multi Ani !!!
  sint impresioanata multe stiri comfirma ce am simtit,gindurile mele din ultimii 10-14 ani…
  Dece nimeni nu face nimic?nu se actioneaza sa se stopeze dezastrul care va sa vie?
  Cine si dece vor sa distruga tot ce s-a creat cu atit de multa dragoste si dedicatie si sa na transforme in roboti si masini?

 2. Indivizii au probleme,mai mari,mai mici,dar le au.Sa presupunem ca reusesti sa convingi pe cineva ca daca se duce la Baia Mare va rezolva problema.In acel moment,”contorul”tau energetic incepe sa calculeze factura pe care o vei deconta.Daca cel pe care l-ai influentat sa plece la Baia Mare opteaza sa plece pe jos,nu va ajunge niciodata.Cazul s-a inchis,factura are valoarea”x’si trbuie s-o achiti(ceea ce nu e deloc putin).Insa daca acel individ ajunge (cel mai probabil)la destinatie cheltuind energiile multor alti indivizi,factura va fi astronomica,pentru ca totul se achita,de catre cel care a conceput planul,dar si de catre executant.Daca problema se rezolva si individul din consumator de energii devine furnizor de energii,acestea trebuie sa fie si suficient de mari pentru a compensa ambele facturi,cazuri foarte rare,sau chiar sa imbunatateasca balanta energetica a celor doi(lucru si mai rar).Concluzia?Mare atentie pe cine trimitem la Baia Mare,pentru ca totul se achita aici!

  • Mare treaba cu facturile acestea. Poate ca oamenii ar trebui sa-si faca un cont de plasament al riscului si in caz de ceva factura sa fie platita din acel cont. Un fel de asigurare. :-))
   La ghiseul vietii toti platesc sau incaseaza nu doar pentru ceea ce au facut, dar si pentru ceea ce puteau sa faca si nu au facut. Cunosc oameni care platesc zilnic facturi uriase, pentru ca nu fac nimic. :-))

 3. 😀 Anatol, nu stiu cum dar ma faci sa ma simt vinovata.Sau sa-mi amintesc ca ma simt vinovata.
  Eu de ceva vreme am senzatia ca nu prea fac nimic.

  • …toti suntem vinovati si toti nevinovati, exista cel putin un pastore si mai multi caini la o turma si sincer nu prea am vazut oaie sa isi faca de cap….Anatol incearca sa ne mai lumineze mintea si pentru asta ii multumesc dar……….

 4. Draga Anatol,
  Multumesc tie si retelei ca putem comunica!Mesajul meu de dimineata ,nu a vrut sa descurajeze pe nimeni.
  Am vrut doar sa fie in spiritul a ceea ce ai spus aseara,ca putem,vrem,dar modul in care facem lucrurile, trebuie sa tina seama de faptul ca nimic nu are rost ,daca energiile benefice se pierd in medii amorfe.Dupa mine, mediu amorf inseamna ceva caruia-i dai un semnal si nu primesti nici un raspuns.In acest caz,energia investita, de tine si de ceilalti , nu numai ca mareste „factura”dar se intoarce chiar impotriva ta (a noastra)Stiut fiind ca , dupa legea naturii, numai ceea ce poate rezona cu semnalul, poarta mesaj.Orice altceva este zgomot.

 5. Daca oamenii sunt „generatoare de energii”si ar fi invatati prin metode psihotehnice sa-si creasca CALITATEA energiilor de care dispun ,credeti ca ar fi o cale de echilibrare a energiilor globale astfel incat sa contracaram ,sa restrangem aria de existenta a „raului” ??

 6. Buna ziua, stimate domn!
  V-am urmarit aseara pe TVS la emisiunea Miracolele existentei. As dori sa putem comunica, dar sunt lucruri care nu se pot spune „la vedere”.Sunt din Oradea si va spun ca ma intereseaza foarte mult energetica acestui loc. Din iunie 2009 am avut experiente „deosebite” si nimeni nu stie sa-mi spuna de ce si de ce mi se intampla mie. Eventual prin e-mail sau prin telefon. Va multumesc! Cu deosebita stima, Valeria

 7. Pingback: supravietuire cutremur - in caz de cutremur - cutremur 2012 - cutremur

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s