Simbolistica malefica a cladirii Parlamentului European

Simbolistica Malefica In Cladirea Parlamentului European

Posted in Parlamentul European – Malefic by djasters on 01/09/2009

Sursa Informatii :http://www.almeea.com/simbolistica-malefica-in-cladirea-parlamentului-european/

Inca de la terminarea sa, pe 14 decembrie 1999, sediul Parlamentului European din Strasbourg a ridicat diverse intrebari cu privire la structura sa. Principala cladire, denumita “Louise Weiss” este una moderna, cu aspect futurist. Atunci, de ce ea apare ca fiind nefinalizata? Promotorii ei spun ca ea ar reflecta “natura nefinalizata a Europei”. Totusi, unele cercetari asupra acestei cladiri dezvaluie un simbolism de natura malefica. Demascarea adevaratei surse de inspiratie care sta in spatele cladirii Louise Weiss presupune si demascarea credintelor esoterice ale societatilor oculte care ne conduc, si a aspiratiilor lor malefice.

Cladirea actuala a Parlamentului European

Sa trecem direct la subiect. Principala cladire a Parlamentului European e menita sa se asemene cu celebrul “Turn Babel” din tabloul lui Pieter Brueghel cel Batran, pictat in anul 1563. Legenda Turnului Babel arata faptul ca acesta n-a fost niciodata finalizat de catre tiranul rege Nimrod. Asadar, cladirea Parlamentului European vrea sa simbolizeze constructia neterminata a maleficului Nimrod, cel ce a vrut sa construiasca Turnul Babel pentru a-l infrunta pe Dumnezeu? Se pare ca da…In cazul acesta, mai puteti crede ca cladirea se bazeaza pe o sursa “divina” de inspiratie pentru a reprezenta o “institutie atat de democratica”?

Legenda lui Nimrod si a Turnului Babel

Turnul Babel din pictura lui Bruegel

Aceasta legenda apare in numeroase texte antice, de origine ebraica, islamica, greceasca si cabalistica. Se spune ca Nimrod este regele primului imperiu cladit dupa marele potop biblic. Regatul sau includea Babilonul (Babel), Uruk-ul, Akkad-ul si Calneh-ul. El este cunoscut drept regele care a adus tirania oamenilor si care a incercat sa elimine credintele religioase.

Iata un fragment dintr-o istorisire antica: “Nimrod a fost cel care i-a provocat pe oameni sa-l sfideze pe Dumnezeu. El era nepotul lui Ham, care la randul sau era fiul lui Noe, un om curajos si puternic. Nimrod i-a convins pe oameni ca erau fericiti nu datorita lui Dumnezeu, ci datorita lor insisi, fericirea lor fiind obtinut cu propriul lor curaj. El si-a transformat treptat domnia in tiranie, nevazand o alta cale de a-i indeparta pe oameni de Dumnezeu, decat aceea de a fi dependenti de propria sa putere”.

Conform povestirilor biblice, Babel era orasul care a unit umanitatea, toti vorbind o singura limba. Era si orasul de resedinta a lui Nimrod. Asa ca regele-tiran a decis ca orasul trebuie sa aiba parte de un turn atat de urias, incat varful sau sa ajunga in ceruri. Turnul n-a fost niciodata conceput pentru a-L adora si lauda pe Dumnezeu, ci pentru a-l glorifica pe omul ce avea sa-l construiasca. Nimrod, conform unei alte legende ar fi spus: “Dumnezeu nu are niciun drept sa pastreze lumea de sus pentru el, iar noua sa ne ofere lumea de jos; astfel, ne vom construi un turn, care, la capatul sau de sus, va avea o statuie de om cu o sabie in mana, astfel incat sa para ca ne razboim cu Dumnezeu”.

Se mai spune ca Dumnezeu, vazand intentia regelui si a celor ce doreau sa construiasca turnul, fiecarei persoane le-a dat cate o alta limba, astfel incat ei sa nu se mai inteleaga intre ei. Desi inceput, turnul n-a mai fost continuat, intrucat constructorii sai nu mai reuseau sa se inteleaga.

Simbolismul cladirii Parlamentului European

In concluzie, constructia cladirii Parlamentului European, ce seamana cu Turnul Babel cel neterminat, trimite mesajul ca Nimrod avea o conceptie buna, iar al sau Turn Babel a fost o idee buna. In consecinta, mergand pe firul logic, la ce sa ne asteptam?

1) La introducerea treptata a tiraniei?
2) La respingerea lui Dumnezeu?
3) La vorbirea a unei singure limbi si la existenta unei singure credinte?

Nu vi se pare ciudat ca lucrurile mai sus mentionate sunt perceptele de baza ale societatilor oculte din lumea de azi care inceraca sa manipuleze omenirea? Aceste societati nu sunt nici crestine, si nici macar monoteiste. Credinta lor se bazeaza pe “religiile misterelor” (ritualuri pagane, venerarea Soarelui, adorarea lui Lucifer, care e vazut ca cel care ofera lumina speciei umane, in timp ce Dumnezeu ar dori sa tina lumea in intuneric). Ei se bazeaza pe conceptul “Noii Ordini Mondiale”, prin care se doreste renuntarea omenirii la Dumnezeu, introducerea unei singure limbi universale si schimbarea democratiei in tiranie.

Posterul Uniunii Europene, dovada care face legatura dintre Parlament si Turnul Babel

Pentru cei care inca sunt sceptici si nu cred ca ar exista vreo legatura intre cladirea Parlamentului Uniunii Europene si Turnul Babel, va prezenta in stange dovada “suprema”: posterul oficial care promova Parlamentul Uniunii Europene.

In acest poster, vedem o multime de oameni care reconstruiesc Turnul Babel. Putem puncta cateva lucruri. In primul, se poate observa ca cladirea Parlamentului a avut ca sursa de inspiratie Turnul Babel, posterul recreand exact turnul din tabloul lui Pieter Brueghel, avand chiar grija sa includa si partea stricata din fundatie. In al doilea rand, sloganul posterului: “Europe: Many Tongues One Voice” (”Europa, mai multe limbi, o singura voce”) face referinta la legenda in care Dumnezeu i-a pedepsit pe constructorii Turnului Babel, dandu-le fiecaruia alte limbi pentru a nu se mai intelege intre ei. In acest caz, Parlamentul European isi propune sa faca contrar vointei lui Dumnezeu, aducand in prim plan o singura limba.

Pentagrame bune (stanga) si pentagrame inversate, malefice (dreapta)

O a treia chestiune interesanta…uitati-va cu atentie la stelele de sus. Nu vi se par cam ciudate? Ele sunt intoarse, cu josul in sus, asemenea pentagramelor inversate. Simbolismul pentagramelor este extrem de profund, dar, in mare, putem afirma ca o pentagrama obisnuita inseamna o “conducere buna”, pe cand una inversata inseamna una “malefica”.

Pana la urma, posterul a fost retras datorita protestelor numeroaselor grupuri si organizatii. Dar el demonstreaza viziunea oculta care a stat in mintile constructorilor Parlamentului European.

Statuia religiilor misterelor

Statuia aceasta se afla in fata cladirii Wiston Churchill, si are o semnificatie mitologica, fiind una dintre cele mai vechi reprezentari ai printesei Europa. Conform mitologiei grecesti, Zeus s-a deghizat intr-un taur alb, cu scopul de a o seduce pe printesa Europa, care culegea flori. Atunci cand ea s-a apropiat de taur si a ajuns pe spatele lui, acesta a luat-o la fuga, pentru a o rapi si a o silui.

Deci, femeia care reprezinta Europa se afla pe spatele taurului, inainte de a fi siluita. Ciudat…Oricum, femeia si taurul reprezinta simbolul Binelui si al Raului, al Soarelui si al Lunii etc. Toate acestea fac parte din religiile misterelor, de care am vorbit mai sus, ca ar apartine societatilor oculte care incearca sa ne conduca lumea.

In loc de concluzii…

Uniunea Europeana, formata din 27 de tari, se doreste a fi un superstat puternic. Aceeasi soarta le asteapta si pe tarile americane si asiatice, care sunt gata pentru a se uni intr-o suprastructura puternica. Acestea sunt etapele inaintea crearii unicului guvern mondial, visul de secole al societatilor oculte, pentru a putea manipula intreaga lume cat mai usor. Cladirea Parlamentului European reprezinta un monument ce dezvaluie, prin simbolismul sau, ura fata de religiile actuale, instaurarea unei tiranii subtile, deci instaurarea Noii Ordini Mondiale.

Sursa Informatii :http://www.almeea.com/simbolistica-malefica-in-cladirea-parlamentului-european/

Reclame

4 comentarii la “Simbolistica malefica a cladirii Parlamentului European

  1. Apreciez faptul ca scrieti fiind documentat, desi . . sursele de informare conteaza enorm si mai ales modul cum le interpretezi. Referitor la Simbolistica Parlamentului European, va dau perfecta dreptate. Comentatorii flegmatici si superficiali vor realiza asta in curind . . cind va fi prea tirziu. Si atunci va fi uluiala lor. Da, si Pentagonul si multe alte cladiri au o simbolistica alor, si din nefericire una rea, diabolica. Trebuie sa afirm ca, din nefericire lumea noastra se indreapta cu pasi repezi spre o revolta impotriva a tot ce e bun, nobil, frumos si SFINT, fiind manipulata din dos de Conspiratie. Cei care nu stiti asta, cel mai bine ar fi sa va documentati si apoi sa va ingroziti . . Revolutia Culturala ce debusoleaza America si intreaga lume de azi, e o reluare a ideii comuniste, care n-a functionat in modul cum au conceput-o idiotii acelor vremuri. Libertatea haotica in care „ne miscam’ in aceste zile nu este altceva decit . . linistea dinaintea furtunii !
    Referitor la NIMROD . . Ca unul care vre-o 15 ani am studiat problemele astea as putea sa clarific urmatoarele. In originalul Genesei c. 10:9 textul spune asa „Nimrod viteaz vinator IMPOTRIVA Domnului” . Deci, Nimrod era fiul lui Cus, nepotul lui Ham, cei care intr-o conjunctura interesanta au fost blestemati de NOE, ca sa fie robi . . Atunci Dumnezeu prin gura lui Noe a stabilit noua ordine sociala pe pamint Genesa 9:25-27. Nimrod a incercat sa rastoarne aceasta ordine si a vrut ca ei semintia lui Ham, nu doar sa nu mai fie robi, dar sa fie stapini, si sa-i faca pe Semiti si pe Iafetiti robii lor . . Asta a fost scopul intemeierii acelui prim imperiu vast. El a construit Babilonul nu doar ca oras, ci si ca sistem . . si toate „misterele orientale ale Babilonului aici isi au originea . . Nimrod e primul reprezentant al Antichristului pe pamint . . un tiran care a dorit sa terorizeze rasa umana, si s-o buimaceasca cu ocultisme satanice. La acest capitol ar fi multe de zis, dar . . .
    Referitor la Simbolisme . . ele reprezinta Realitatea in f. multe aspecte . . si ele nu pot fi neglijate . . De ex. la noi in SUA la intrarea in fiecare oras sunt emblemele masonice cu simbolisme . . Ei le citesc si imediat stiu, afla totul . . naivii se uita la ele si nu le pricep, nu le dau importanta, dar asta nu inseamna ca ele nu reprezinta ceva . . important pentru altii. Si la Dumnezeu, realitatea si simbolismul conteaza . . Ex. Dumnezeu tot pe vremea lui Noe a facut un legamint cu omul . . ca nu va mai distrige Planeta prin Potop de ape . . si semnul este Curcubeul,pe care-l vedem in nori . . E important . . ? Daaa, sigur ca este . . si sunt multe altele in Biblie si-n viata.
    Apoi in ce priveste Biblia, permiteti-mi sa va corectez marile erori expuse . Biblia nu se prezinta a fi o carte de stiinta, de istorie, de geografie, etc, dar contine multe date stiintifice, istorice si geografice extraordinare . . pe care le descoperim uluiti de exactitatea lor. Ea este o carte inspirata de Dumnezeu, nu scrisa de simpli oameni . . deaceea ea NU contine erori. Eronati suntem noi oamenii, in multe lucruri pe care le debitam . . Deaceea Creatorul ne-a dotat cu doua urechi, doi ochi si doar o gura . . ca sa vedem, sa ascultam de doua ori mai mult decit vorbim . . Ce trist este ca noi procedam invers . . nu gindim, nu cercetam, ci doar vorbim ! Cineva care n-a citit macar odata Biblia in intregime, si se pronunta cu privire la ceva din continutul ei, are sansa sa fie complet eronat . . Biblia trebuie citita, studiata si traita . . pentru ca ea e singura carte lasata de Creatorul pentru noi oamenii .. How sad !
    Joseph F. a fost intr-adevar un mare istoric , care a relatat multe despre istoria Evreilor, si multe alte lucruri istorice importante le stim doar de la el . . Daa, in America e si multa prostie, fanatism si exagerare, dar e si multa stiinta . . on top, depinde la ce te uiti cind vii aici . . La mine in gradina sunt straturi de flori si pomi si e si butoiul de gunoi . . Si vin albine si muste .. albinele se pun pe flori si culeg nectarul, iar mustele pe gunoi si duc microbii . . Dumnezeu bunul sa se indure de noi, creatura miinii Sale si in special de natiunea noastra romana, care la ora actuala si-a pierdut . . busola ! Si, sa auzim numai de bine, Joel

  2. Pingback: despre 2012

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s