Influentele subliminale

In acest articol vreau sa va arat cum aproximativ se construieste un instrument de influenta subliminala.  Eu am creat aceste instrumente cu ajutorul dispozitivilor avute la indemana, foarte simpe, neprformante si neprofesioniste. Cei care au la dispozitie aparatura sofisticata, precisa si profesionista pot crea instrumente de o maxima putere si eficienta, ce vor exercita cele mai diferite influente cu cele mai diferite scopuri si interese.

In liniile sonore de mai jos, influenta subliminala este directionata catre a dobandi un anumit efect si anume – a te lasa de fumat.

In mod special am permis ca sa se observe influenta subliminala in unele linii sonore, tocmai pentru a va da seama cum se construieste un astfel de instrument. Pentru acest lucru in mod special am creat instrumente de calitatate diferita, tocmai ca sa puteti sesiza influenta, sa puteti percepe constient, peste pragul de perceptie, mesajele ascunse.

Liniile sonore sunt asezate in pagina de la o calitate inferioara la o calitate mai buna de la nivelui 1 pana la nivelul 5. de la nivelul 1 pana la nivelul 5, ve-ti gasi din ce in ce o calitate mai buna. Cea mai buna caliatate pe care am reusit eu cu mijloace simple de a o crea se afla in  linia sonora, nivelul 5. Ascultati-le pe toate de la nivelul 1 pana la nivelul 5 si ve-ti observa ca pe masura cresterii nivelului mesajul subliminal devine din ce in ce mai nesesizabil. Mesajul nu este perceput in mod constient, adica peste pragul perceptiv, in schimb este foarte bine asimilat si perceput  de subconstient, adica pe sub pragul de perceptie. In psihologie exista o zicala: Daca peste prag vrei sa-i aduci omului in casa un soricel, el poate sa vrea sau nu, dar pe sub prag poti sa-i aduci in casa un elefant si el nici macar nu va observa. In acest mecanism si principiu, se ascund influentele subliminale auditive, in cazul nostru.

Nivelul 5 poate fi folosit cu succes pentru cei care vor sa se lase de fumat. Daca ascultati zilnic de cateva ori linia sonora a nivelului 5, veti observa ca va este mult mai usor sa va lasati de fumat. In prima faza nu veti mai dori sa fumati atat de mult, va scade numarul tigarilor fumate, iar apoi veti putea abandona fumatul cu totul. La unii oameni, efectul poate sa se produca brusc, si in foarte scurt timp pot lasa fumatul definitiv.

Este de dorit ca liniile sonore sa fie ascultate prin casti, pentru a scurta timpul producerii efectului, dar la fel de bine poate fi ascultat prin boxe.

Este de dorit ca cel care doriti sa se lese de fumat sa asculte linia melodica fara a fi citit anterior acest articol, fara sa stie ca asupra lui se exercita o anumita influenta subliminala. Cineva pune sa ruleze linia sonora , nivel 5, in camera, iar cel care trebuie sa se lase de fumat o va asculta ca si cum la intamplare.

Cei care au citit deja acest articol,  vor dobandi aceleasi efect, doar ca acesta va apare intr-o perioada de timp putin mai lunga.

1 nivel

2 nivel

3 nivel

4 nivel

5 nivel

Nu uitati, scopul acestor linii sonore cu influente subliminale este unul demonstrativ. Acestea nici pe departe nu intrunesc toate rigorile metodologice a unui astfel de instrument, dar chiar si asa pot sa produca efecte, chiar daca acestea vor fi mai slabe si necesita mai mult timp. La unii oameni efectele pot sa nu apara deloc.

Repet; scopul nu este de a produce efectul dorit ( a va lasa de fumat) ci de a va arata in mod aproximativ cum se construiesc astfel de instrumente, metoda si tehnologia.

Orice efect secundar in urma ascultarii liniilor sonore sunt total excluse. Maximum ce se poate intampla este ca cel care asculta liniile sonore, sa se lese de fumat, sa reduca numarul tigarilor fumate, sa-i apara o tendinta si o dorinta constienta de a se lasa de acest viciu. Alte efecte sunt total excluse.

Mai multe puteti citi si viziona aici:

http://www.eruptingmind.com/what-are-subliminal-messages/

Reclame

8 comentarii la “Influentele subliminale

 1. Felicitari! Simplu si frumos realizat.
  Insa,iertata sa-mi fie indrazneala ,la nivelul 2 cred ca ar trebui gasita o altfel de formulare,negatia „nu vreau” e cu dus-intors.Daca gresesc,my apologies.

  • Cand mesajul este adresat subconstientului nu se mai tine cont de aceste lucruri ci cu totul de altele. Nu vreau, nu pot, nu voi, tinem cont de ele numai la nivelui comunicarii sau sugestiilor verbale, ce se adreseaza sferei constiente de asimilare si prelucrare a informatiei. Subconstientul are cu totul alt sistem pentru digestia informationala.

   • „Cand mesajul este adresat subconstientului nu se mai tine cont de aceste lucruri”

    Cum te adresezi tu subconstientului? Ca eu dupa ce l-am auzit de curand pe Bruce Lipton sunt total confuza…Spune ca doar afirmatiile nu sunt de ajuns, ca poti sa le repeti de n ori, ca e ca si cum ai incerca sa inregistrezi o caseta apasand pe play (vb, dar ea nu inregistreaza), trebuie sa apesi record ca sa schimbi. Amicul meu Gerard (www.probablefuture.com) imi spune mereu ca numai in theta, parerea majoritatii ar fi ca in alpha…Rob Williams are o metoda mai simpla (Psych K).

 2. Personal cred că, cu programele de mixaj şi editare audio disponibile pe Internet se pot obţine rezultate având calitatea unui CD audio, care sunt absolut suficiente pentru a da rezultate. Pe lângă mesajul verbal se mai pot mixa şi semnale sonore din domeniul alfa şi theta pentru facilitarea relaxării.

  Pe de altă parte, mai există şi alte tehnici de folosire a mesajelor subliminale şi supraliminale. De exemplu se poate mări viteza mesajului verbal până când acesta nu mai este inteligibil în mod conştient sau poate fi redat în sens invers, subconştientul procedând apoi la decodificarea lui.

  În cazul mesajelor supraliminale, acestea sunt înregistrate la volum normal dar mesajul este defazat pe cele două canale stereo, cu câteva secunde. Creierul nu va putea recepţiona conştient două mesaje în acelaşi timp, dar subconştientul le va recepţiona şi înregistra.

 3. Foarte ingenios,dar venind din partea d-voastra,nu stiu de ce nu ma mai mir.Dar pot sa felicit din toata inima.,creatorul minunat care sunteti.Interesanta si subtila tehnologia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s