Dezastrul-Japonez un atac mascat? O noua teorie a conspiratiei castiga teren in randul internautilor!

PARCA INCLIN SA CRED CA AU DREPTATE. PREA SE LEAGA

TEORIA CU REALITATEA

Circula o astfel de teorie pe internet. En nu spun nici ca este adevarata, nici ca este neadevarata aceasta teorie. Scopul meu este doar sa va aduc la cunostinta aceste, oarecum teorii. Voi, fiecare in parte sunteti liberi sa cautati, sa cercetati si sa descoperiti fie valabilitatea sau invalibilitatea teoriei prezentate

 

Dezastrul japonez, un atac mascat?

SUPOZITIE.
O noua teorie a conspiratiei castiga teren in randul internautilor!

https://i2.wp.com/admin.ziarulring.com/images/upload/cocktail/dezastrul-japonez-un-atac-mascat-434x326.jpg
Centrala nucleară de la Fukushima a devenit o bombă cu ceas.
Asta titrau, ieri, agenţiile de presă când, după o nouă explozie, dezastrul atomic părea iminent. Cum se poate însă ca o centrală nucleară ultramodernă, proiectată special să reziste la astfel de seisme, să fie adusă în stare critică aşa uşor? Un posibil răspuns circula zilele acestea pe forumurile de specialitate, unde adepţii conspiraţiilor aruncă o ipoteză şocantă: Japonia nu a fost victima unei catrastrofe naturale, ci a fost atacată.Informaţia avansată de diferitele site-uri de aşa numite ”ştiri alternative” este următoarea: centrala nucleară a fost prinsă de cutremur chiar în timpul unei proceduri ciclice de ”revizie”, în cadrul căreia mai multe dintre protocoalele de securitate ce ar fi oprit o încălzire a miezului erau dezactivate. Cum informaţiile vin însă „cu pipeta” din partea autorităţilor nipone, nu se ştie dacă premisa aceasta este adevărată, dar pare plauzibilă. Teoria conspiraţiei continuă însă într-un mod şi mai şocant: nu a fost vorba despre o simplă coincidenţă, ci cutremurul a fost provocat fix în momentul în care se ştia că reactoarele sunt vulnerabile. Japonia a fost atacată! La prima vedere, totul pare un scenariu SF, dar adepţii teoriei susţin că un astfel de atac nu ar fi o noutate. 

Atacaţi şi în 2007?

 


Totul se bazează pe o serie de articole scrise de Benjamin Fulford, un jurnalist canadian care trăieşte în Japonia şi care, de-a lungul timpului, a publicat o amplă serie de articole despre un program de cercetare al armatei americane numit HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program). Acesta manipulează ionosfera Pământului şi poate fi folosit, din câte se pare, la influenţarea fenomenelor naturale şi chiar la producerea cutremurelor. Un fascicul foarte puternic de microunde este trimis în ionosferă, care se comportă ca un balon de cauciuc,se curbează şi, în momentul în care revine la forma iniţială, întreaga forţă este imprimată scoarţei terestre, provocând un cutremur. Potrivit aceluiaşi Fulford, în 2007, ministrul de finanţe al Japoniei, Tanakana, ar fi fost şantajat tocmai cu acest HAARP să cedeze controlul asupra sistemului financiar japonez unui grup american. După ce Fulford a publicat ştirea respectivă, a primit telefoane de ameninţare în care i se spunea că, deoarece s-au publicat astfel de detalii ”sensibile”, Nigata, locul unde se află o mare centrala nucleară japoneză, va fi atacat prin HAARP. Două zile mai târziu, fix în această regiune au avut loc două seisme puternice de 6,4 şi 6,8 grade pe scara Richter. Cutremurul a omorât şapte persoane şi a provocat un puternic incendiu la centrala nucleară din zonă. De această dată însă, măsurile de siguranţă ale centralei au oprit orice scurgere radiocativă. 

Avertismentul lui Fulford

 


Imediat după cutremure, Fulford a început să vorbească în presa locală despre un posibil atac, însă majoritatea l-a ignorat.
E drept, acuzaţiile sale veneau post factum, după ce cutremurul se întâmplase. Cu toate acestea însă, el a prezis că, dacă Japonia nu urmează politica impusă de SUA, este foarte posibil să aibă parte de noi ”surprize HAARP”. Întreaga poveste a fost publicată şi în România de „Nexus Times Magazine”, o publicaţie de ştiri alternative, în numărul 14, ianuarie-martie 2010, ca parte dintr-un amplu articol intitulat ”Noua ordine economică mondială”, semnat de Andrew G. Marshal, un jurnalist de investigaţie de la Centrul de Studii ale Globalizării din Montreal, Canada. 

Suspecţii principali: SUA, Rusia şi China

 

Pentru ca teoria conspiraţiei să fie completă, trebuie să existe şi cineva care câştigă din acest atac. Cei care susţin acest scenariu au şi o listă cu suspecţi: SUA, Rusia şi China. Dintre acestea, prima este acuzată că ar fi atacat în trecut, iar celelalte două au dispute teritoriale cu administraţia de la Tokyo şi au sisteme de tip HAARP. Staţia „Sura“ este comparabilă, din punct de vedere al capacităţii, cu cea americană şi se află în zona centrală a Rusiei, la o distanţă de 150 km de Nijnii Novgorod. Despre programul chinezesc de influenţare a ionosferei nu se cunosc foarte multe, dar majoritatea experţilor sunt de acord că şi ei posedă un sistem la fel de avansat precum cel american. 

Dovada activităţii magnetice anormale

 


Teoria mai primeşte un plus de credibilitate din partea unei surse surprinzătoare: Universitatea din Tokyo. Pe site-ul haarp.alaska.edu se pot găsi informaţii în timp real înregistrate de un magnetometru cu inducţie al acestei instituţii, instrument ce măsoară activitatea şi schimbările în câmpul magnetic al Pământului. El poate detecta astfel când dispozitivul HAARP, sau un altul asemănător, este activ. Surprinzător, în perioada 7-9 martie, activitatea a fost scăzută, în 9-11 martie (când au avut loc cutremurul şi numeroasele replici) activitatea a fost intensă, iar după 13 martie, totul revine la situaţia anterioară.


http://www.ziarulring.ro/stiri/25489/dezastrul-japonez-un-atac-mascat

http://www.descopera.ro/dnews/5438980-sua-acuzate-ca-ar-fi-provocat-cutremurul-devastator-din-haiti

http://voxpublica.realitatea.net/freestyle/cutremurul-din-haiti-provocat-de-o-arma-secreta-americana-25644.html

http://www.fabricadebani.ro/news.aspx?iid=24053

Citesc si tac. Tac si citesc. Chiar atat de jos a ajuns omul. Chiar atat de sus sa le fi ajuns boala puterii. Cui? Lor, cei ce cred ca sunt jandarmii lumii. Fauritorii noii „ordini mondiale. ” O ordine gandita dupa educatia spartana: slabii, bolnavii, cei ce nu sunt ca ei, trebuie sa se supuna lor sau sa dispara. Cum? Prin „inventii” ce moarte aduc. Cand mor si asa oamenii de boli. Necazuri. Foame si suferinte. Continente-ntregi. Ei spun cine trebuie sa moara. Cine mai poate trai. Chiar daca nu sunt adevarate aceste dezvaluiri, ele te ingrozesc pentru ca exista. Si fumul nu iese fara foc. Iar focul, omul a invatat ca sa-l aprinda, atunci cand a inceput ca sa gandeasca. Aici am ajuns. Unde vom ajunge!
Reclame

Un comentariu la “Dezastrul-Japonez un atac mascat? O noua teorie a conspiratiei castiga teren in randul internautilor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s