Aparatul care arde cancerul.

Aparatul care arde cancerul.
Clinica privata in Bucuresti, ati auzit de asa ceva ? Oricum e bine de stiut si merita trimis mai departe, poate cineva are nevoie de aceasta informatie în România!Fara interventii chirurgicale sau iradiere, tratamentul cu ultrasunete focalizate de intensitate înalta (HIFU) distruge tesutul canceros prin   supraîncalzire. Terapia poate fi efectuata doar contra- cost, la o  clinica privata din Capitala.Primul echipament generator de ultrasunete din România a costat 1,2  milio ane de dolari si a fost achizitionat din China, acolo unde acest tratament este folosit pe scara larga. „Ultrasunetele  distrug celulele tumorale prin incalzire (ardere) directionata, fara a afecta organele si tesuturile din jur. Nu exista efecte secundare”, explica  dr. Nicolae Verga, directorul Centrului Medical Bio Terra Med.

Pentru interventie, pacientul e anesteziat total, nu are nevoie de transfuzii sau de recuperare postoperatorie. Metoda HIFU poate fi  folosita si în asociere cu alte tratamente medicale. „Se utilizeaza  pentru cancer la ficat, rinichi, oase, sân, pancreas, pentru tesuturi moi si alte tumori solide, cu exceptia celor din maduva spinarii, plamâni, stomac si intestine. HIFU este indicat si pentru tumori benigne  la uter sau la sân”, sustine dr. Verga.

Pretul tratamentelor HIFU se stabileste în functie de tipul si  dimensiunea tumorii si porneste de la 1.200 de euro pentru „arderea”  unei formatiuni benigne cu diametrul de patru centimetri. În cazul celor maligne, costul începe de la 1.500 de euro, pentru aceeasi dimensiune.
Deocamdata, centrul medical nu are un parteneriat cu Casa Nationala de  Asigurari de Sanatate, astfel ca *pretul tratamentului este suportat integral de catre pacient. *

*/Programarea se face telefonic/*

Pentru a fi tratati cu metoda HIFU, primul lucru pe care trebuie sa îl faceti este sa sunati pentru o programare la 021/344.00.40 sau la   021/344.00.39 . „Infomatii gasiti si pe _www.hifu.ro_ <http://www.hifu.ro/>. La telefon vi se comunica ce documente trebuie sa aveti pregatite pentru consultatia medicala si, în functie de caz, vi se vor face altele, la centrul nostru. Dupa consultatie, fiecare caz medical este analizat într-o comisie si, în maximum trei zile, primiti un raspuns daca puteti fi tratat cu metoda HIFU”, explica dr. Nicolae Verga, directorul medical al centrului.

Reclame

3 comentarii la “Aparatul care arde cancerul.

 1. Stimaţi pacienţi,

  Vă aducem la cunostinţă că, începând cu data de 09 septembrie 2010, centrul Hifu Terramed Conformal işi restrânge aria de activitate. Astfel, terapia HIFU nu va mai fi disponibilă în cadrul centrului nostru. Această măsură a fost necesară din următoarele motive:

  protocolul restrictiv recomandat de specialiştii chinezi în tratarea diferitelor afecţiuni tumorale;
  adresabilitatea tardivă a pacienţilor din Romania la medic, care îngreunează obţinerea unor beneficii reale în contextul descris mai sus;
  preţul ridicat al tratamentului determinat de: costurile de întreţinere şi operare a echipamentelor, infrastructura de personal şi specializarea continuă a acestuia etc.

  Toate cele de mai sus, coroborate cu imposibilitatea decontării acestor servicii de către casele de asigurări de sănătate, fac imposibilă continuarea activităţii în acest domeniu. În continuare, eforturile centrului nostru medical se vor concentra pe dezvoltarea şi furnizarea serviciilor medicale de: radioterapie (consultaţii şi tratamente de roentgenterapie), oncologie (consultaţii şi tratament chimioterapic), ecografie (inclusiv elastografie) şi terapia durerii.

  Vă asigurăm că serviciile medicale oferite vor fi la cele mai înalte standarde, iar costurile accesibile tuturor pacienţilor.

 2. Inainte de a posta o informatie ar trebui sa va interesati daca este actuala sau nu, Dl. Anatol Basarab.
  dana ene

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s