Textul 2.Dincolo de granita vietii.

Textul 2

Iesi dincolo de granita vietii.

Erau odata trei frati.

Primul nu cunostea tristetea. Chiar daca acesta avea parte de cate un eveniment neplacut el reusea sa se autoconvinga ca tot ce se intampla, se intampla doar spre binele lui. El reusea sa o argumenteze si sa o justifice orice greseala, crezand sincer in propriile lui explicatii. Am putea spune ca acesta a trait o viata  chiar buna.

Cel de-al doilea frate in schimb,nu facea nimic intamplator, fara a avea un interes sau un scop. Daca era nevoie stia sa se limiteze, sa refuze unele lucruri, sa se infraneze, sa se controleze crezand mereu ca maine va fi mai bine decat astazi.Am putea spune ca acesta a trait o viata chiar buna.

Cel de-al treilea frate facea intotdeauna doar ceea era necesar. Ii placea mereu sa se urmareasca pentru a  nu incalca tot felul de reguli, norme si legi. Nu trecea niciodata  peste vre-o una dintre acestea lucruri, care pentru el reprezentau ceva sfant.. El a trait o viata, destul de buna, am putea spune.

Nici unul dintre acesti trei frati nu mi-au castigat simpatia, desi fiecare dintre ei au dobandit niste rezultate destul de bune. Nu imi doresc sa ma ocup de autopacaleala, de automintire sau sa traiesc permanent cu ziua alergatoare de maine, sau sa merg prin viata ca boul tras de funia din maina altuia. Vreau sa traiesc in asa fel incat viata mea sa aiba sens acum si aici, in fiecare moment. Daca asta va doriti si voi, atunci trebuie sa iesiti dincolo de granitele vietii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s