Marturisirile unui mason in pragul mortii

Oare ce o fi adevarat din toate astea?

Unele planuri par ca se realizeaza chiar in zilele noastre!

Confesiunile zguduitoare ale unui mason de rang înalt ce este învins de boală

Un mare magnat al ţiţeiului – un mason de rang înalt din cadrul sinistrului grup ultrasecret Bilderberg este bolnav de cancer într-un stadiu terminal şi se află în SUA. De curând, fiind plin de remuşcări pentru tot răul pe care l-a făcut, el şi-a deschis inima în faţa pastorului Lindsey Williams, care apoi a dezvăluit public confesiunile sale săptămâna trecută.
El i-a relatat cu limbă de moarte pastorului unele dintre evenimentele care urmează să se abată peste noi toţi în anul următor (2012) şi totodată a spus că înainte de preluarea conducerii lumii de către sinistra grupare satanică intitulată „Noua Ordine Modială”, vom fi conduşi, aşa cum de altfel se spune şi în Apocalipsă, de către chinezi, care după cum ştim sunt rasa cu pielea galbenă. El a adăugat că deşi China va părea că este noua superputere, cei care o vor conduce din umbră, sau altfel spus Adevăraţii Stăpânitori, vor fi bancherii care fac parte din sinistrul grup al aşa-zişilor „iluminaţi”, ce vor rămâne ascunşi, pentru ca acţiunile Chinei şi ale chinezilor să apară în prim-plan, în timp ce aşa-zişii „iluminaţi” vor acţiona aşa ca şi până acum, folosind acest paravan pus la punct cu viclenie.
În cele ce urmează, oferim un rezumat ale acestor confesiuni, ce includ şi alte dezvăluiri despre unele fapte ce sunt plănuite de Francmasoneria mondială şi care ne sunt puse la dispoziţie nu de către mijloacele mass-media, care cenzurează în permanenţă astfel de ştiri jenante, ci de către mass-media alternativă, care din fericire nu este controlată de masoni.
Punctul 1.
În cel mult doi ani de acum încolo, va fi plănuită şi dusă la îndeplinire o lovitură militară fulgerătoare asupra Iranului, ce va declanşa apoi un război care la scurt timp după aceea va face să se dezlănţuie cel de-Al Treilea Război Mondial. Aşadar, atunci când războiul împotriva Iranului va porni, va izbucni totodată şi cel de-Al Treilea Război Mondial, care va face să intre în luptă mai multe ţări ale globului şi în felul acesta noua conflagraţie mondială se va generaliza şi va face milioane de victime.
Punctul 2.
Dolarul american va fi cu siguranţă mort până în anul 2012. Totodată, la scurt timp după aceea, şi celelalte valute vor fi aproape complet lipsite de valoare, deoarece „iluminaţii” şi Francmasoneria mondială vor introduce o nouă Monedă Unică globală. Această nouă Monedă Unică globală va apare la scurt timp după ce atât dolarul american, cât şi moneda euro vor cădea. Lumea aşa cum o ştim acum va fi complet diferită până la sfârşitul anului 2012. Complotul urzit din umbră ce vizează distrugerea valutelor este în curs de implementare, aşa că este cel mai bine să vă retrageţi neîntârziat banii din bănci, să urmăriţi să cumpăraţi aur sau argint, deoarece preţul acestor metale rare va atinge în curând preţuri astronomice, aşa cum nu au existat niciodată până în prezent!
Acest mason de rang înalt a spus: „În cel mai scurt timp, chinezii şi China vor fi cei mai puternici”. China va fi unealta docilă prin care se va urmări întronarea la nivelul acestei planete a Noii Ordini Mondiale. Atât liderii, cât şi populaţia Americii vor fi reduşi la un statut inferior, care poate fi asemănat cu statutul actual al Lumii a Treia.
În mod foarte semnificativ, Timothy Geithner, secretarul trezoreriei Statelor Unite, vorbeşte fluent chineza, iar Kevin Rudd, fostul prim-ministru al Australiei şi actualmente ministru de externe vorbeşte fluent mandarina. În cel mult doi ani de acum înainte, aproape că nu vom mai recunoaşte Statele Unite ale Americii. Elita din umbră a „iluminaţilor” va accelera cât va putea procesul de subjugare a maselor de oameni de pe această planetă. Se va urmări introducerea cip-ului RFID obligatoriu la cât mai mulţi locuitori ai acestei planete. La capătul acestor doi ani (respectiv la sfârşitul anului 2012), masele mari de oameni vor fi aduse într-o stare de debusolare completă şi vor fi atât de sărace, încât nici măcar nu vor mai fi în stare să se răzvrătească. Instalaţiile secrete HAARP vor acţiona de la distanţă pentru a genera prin intermediul anumitor energii psihotronice o stare ciudată de hipnoză şi letargie globală, care va afecta minţile imensei majorităţi a fiinţelor umane care trăiesc pe această planetă. Prin intermediul instalaţiilor HAARP, fiinţele umane vor fi aşadar scufundate într-o stare ciudată, letargică, ce va atrage după sine o obnubilare şi o diminuare a voinţei, iar aceasta le va face să nu reacţioneze, chiar şi atunci când condiţiile de viaţă ale maselor mari de oameni se vor înrăutăţi din ce în ce mai mult. Imensa majoritate a fiinţelor umane se vor comporta întocmai ca nişte „legume”, ca şi cum ar fi sedate, robotizate şi inerte.
Punctul 3.
Aurul şi argintul vor fi şi vor rămâne singurele valori pe care oamenii se vor mai putea baza. Ştiind aceasta, realizaţi urgent conversia în aur a activelor şi a banilor de care dispuneţi. Realizaţi aceasta cât mai urgent posibil. Nu lânceziţi şi nu vă îndoiţi, pentru că „iluminaţii” au de gând să facă să se prăbuşească în continuare, foarte curând, toate băncile. Se va intra într-o stare de depresiune economică şi atunci vom deveni cu toţii foarte săraci, în cel mult doi ani de acum încolo. Fie că vrem, fie că nu vrem, mulţi dintre noi vom fi obligaţi să îmbrăţişăm modul ţărănesc de viaţă, pentru că nu vom mai putea să locuim la oraş, datorită sărăciei în care ne vom afla.
Nu speraţi că veţi putea depinde de bunurile imobiliare, deoarece şi piaţa acestora se va prăbuşi în curând, căci oamenii nu vor mai avea cu ce să cumpere case şi ca urmare, preţul actual al bunurilor imobiliare se va prăbuşi. Nu este cazul să spere cineva că va putea să trăiască din averi, din moşteniri sau din investiţii, căci toate acestea vor dispărea atunci când băncile se vor prăbuşi şi vor da faliment una după alta.
Punctul 4.
În curând, petrolul brut va ajunge 150-200 dolari barilul, în următoarele câteva luni!
Punctul 5.
Băncile orchestrează criza ipotecilor bancare care va fi reglementată prin actul care a fost validat de Congresul SUA cu două săptămâni în urmă şi care le permite băncilor să ia în stăpânire casele datornicilor fără a avea nevoie de alte împuterniciri. Dacă aveţi ipotecă, achitaţi-o acum sau vindeţi-vă casa pentru a vă putea permite să plătiţi integral suma pentru o altă locuinţă, chiar dacă cu banii rezultaţi din vânzare o să cumpăraţi doar o garsonieră. Asiguraţi-vă încă de pe acum că locuinţa voastră, chiar umilă, este achitată integral, căci în curând milioane de oameni îşi vor pierde casele.
Punctul 6.
Legea Sănătăţii ce a fost promovată de Preşedintele Obama este totodată un instrument perfid de control ce este dictat de către bănci şi va fi pus în aplicare de către societăţile de asigurare. Preluarea controlului de către Guvern asupra armelor de foc ale americanilor precum şi eutanasia sunt totodată ascunse în această lege perfidă.
Punctul 7.
Guvernul SUA a dat cu mai mulţi ani în urmă canalul Panama Chinei, iar aceasta a fost o strategie a Consiliului de Relaţii Externe (CFR) şi a Comisiei Trilaterale.
Punctul 8.
Este necesar să ştiţi că la ora actuală China deţine deja toate porturile greceşti.
Punctul 9.
Actualmente China deţine 90% din toate mineralele rare ale pământului şi utilizează felurite componente pentru tehnologii, pentru arme, etc. etc.
Puţini ştiu că la ora actuală China produce 80% dintre componentele armelor pentru armata SUA. Este incredibil, dar adevărat. La ora actuală SUA se află la mila Chinei!
Punctul 10.
China este cel mai mare extractor de resurse minerale naturale care există la nivel mondial. Ea deţine mai mult de jumătate din exploatările miniere din Australia . China deţine totodată exploatări miniere în Africa, în SUA, în Orientul Mijlociu, în Canada . China deţine un monopol de 90% asupra tuturor mineralelor rare ale pământului!
Punctul 11.
China face tranzacţii cu toate monedele importante ale lumii, devenind extrem de bogată în numerar şi în felul acesta, ea poate cumpăra şi vinde în orice monedă.
Punctul 12.
Puţini ştiu că Rusia este cel mai mare producător de petrol şi gaze. Ştiind aceasta, trebuie să fim foarte atenţi asupra a tot ceea ce se petrece atât în Rusia, cât şi în China . Dat fiind faptul că au interese majore cu aceste ţări, americanii nu vor câştiga niciodată un război împotriva lor, deoarece SUA şi-a mutat toată industria de producţie în China .
Punctul 13.
Elitele aşa-zişilor „iluminaţi” alcătuiesc guvernul negru din umbră. Împreună cu globaliştii, ele doresc să declanşeze o criză de mari proporţii în Orientul Mijlociu în următoarele câteva luni.
Banca Goldman Sachs împreună cu City Bank şi FMI se focalizează deja asupra Iranului. Aceste bănci se dedau la felurite manevre murdare din culise cu scopul de a paraliza financiar Orientul Mijlociu înainte ca trupele NATO ce vor fi comandate de către elita aşa-zişilor „iluminaţi” să atace.
Trebuie, de asemenea, să fiţi conştienţi de faptul că SUA şi Europa au vândut de curând computere virusate Iranului, iar aceasta a fost o lovitură mârşavă în mod abil premeditată.
Toate acestea arată că se exercită din umbră felurite acţiuni de sabotare a Iranului, tot aşa cum s-a făcut şi în cazul Irakului şi totodată se fac pregătiri pentru un atac fulger împotriva Iranului, care atac va izbucni atunci când „iluminaţii” vor considera că a sosit momentul, pe neaşteptate.
Punctul 14. %3

Reclame

12 comentarii la “Marturisirile unui mason in pragul mortii

 1. Chiar credeti DLE Anatol, ca vor reusi? Eu nu. Poate ca sunt o idealista, dar asa cum cancerul l-a ucis pe marele mason,….urmeaza si altii ca el . Cred in LEGEA CAUZA-EFECT si mai devreme sau mai tarziu toti ce ce nutresc a face rau altora, vor plati. Raman conservatoare in ideile mele despre IUBIRE, asa cum a facut ISUS. Si ISUS ne-a indemnat:”luati-va crucea in spinare si urmati-ma”

 2. Excelent! Cu cat stim mai mult, cu atat vom putea sa ne aparam mai bine. Ma refer la persoane, nu la populatii.
  Continuarea? S-a oprit la pct. 14.

 3. „Un mason de grad inalt”….Hmmm…Oare nu cumva e, de fapt, o manipulare a mass-mediei acest articol?!…
  1. Daca este, intr-adevar, mason de grad inalt, nu ar fi facut astfel de dezvaluiri tocmai fiindca pana a ajunge la „grad inalt” ar fi fost verificat, testat, incercat in foarte multe feluri, tocmai pentru a preintampina un astfel de „proces de constiinta”.
  2. Daca acestea ar planurile masonilor din grupul Bilderberg si acest „mason de grad inalt” le-ar fi desconspirat, razbunarea grupului s-ar fi reflectat nu numai asupra lui, ci si a intregii lui familii, ori din articol nu reiese acest fapt nici macar tangential.
  3. Daca tot isi face astfel de procese de constiinta, de ce nu apare in articol si numele acestui „mason de grad inalt”?!….In fond, n-ar mai avea nimic de pierdut.
  4.Marea parte a articolului are un singur subiect principal:dominatia internationala a Chinei.
  5. Un mason de grad inalt a trecut prin atatea incercari si a demonstrat de atatea ori ca este fidel obedientei, precum si faptul ca a profitat de statutul lui in cadrul acesteia, incat varianta unui astfel de proces de constiinta este, practic, utopie curata.
  6. In esenta ei, Francmasoneria este o organizatie cu scopuri umanitare, protectioniste, pacifiste si nu in ultimul rand, rationale. Comentariile rauvoitoare, tendentioase si lipsite de argumentatie a unor oameni din afara, a unor asa-zisi ziaristi sau a unor oameni de finante rau intentionati au existat dintotdeauna, aruncand cu acuze si improscand cu noroi francmasoneria, in spatele acesteia ei actionand si punand in aplicare, de fapt, planurile murdare proprii.
  In concluzie, sa ne pastram totusi cu capul pe umeri, sa extragem esenta din acest articol si sa gandim ca orice articol este zamislirea tot unei minti si prin urmare, este subiectiva.

  • Totul este posibil. Pe mine ma intereseaza dor faptul ca astfel de idei exista. Nu e nimic mai periculos din punct de vedere psihologic, decat ideia odata incoltita in mintea oricui. Dar daca astfel de idei nu doar sunt incoltite in mintea unor oameni ci sunt acolo ca niste copaci puternici care sunt pe cale sa dea roade? Daca este doar o simpla manipulare, mai treaca mearga. Dar daca maine poimaine vom incepe cu totii sa vedem cum ne cad merele viermanoase in cap, atunci ce o sa facem?

   • Intr-o oarecare masura ai dreptate in privinta manipularii mintilor umane, insa si reciproca este adevarata: daca acest articol a fost creeat doar pentru manipulare, atunci are aceleasi efecte negative. Pe de alta parte, in lume exista multe grupuri de interese care, sub umbrela si in spatele unor organizatii mult mai mari, mai recunoscute si mai vechi actioneaza in interes propriu. In cazul asta, tot oamenii simpli vor suferi, insa vor da vina pe cine nu trebuie.

  • Domnule Costy, nu te intrista prea tare, ca nu vei mai fi promovat intr-un grad inalt, ca sa faci ,,binele enorm”pe care il construieste francmasoneria , spre fericirea vesnica a membrilor sai fideli.
   Nu cred ca sursa acestori afirmatii este un mason pe moarte. Ceea ce se afirma aici cunoastem din surse disparate si nu e greu sa ne imaginam un asemenea scenariu.
   Ce sa faci cu aurul cand nu va mai fi de mancare?! Dai 1 kg de aur pentru 2 kg de faina si 1 kg de carne?

 4. am citit pe sarite aberatiile de aici. ma mir ca si-a adus aminte de Rusia. pe ei o sa-i rugam sa ne vanda apa nu pe chinezi!

  • Excelente articolele! Le recomand cu caldura, tuturor „nostalgicilor”. Pacat ca in societatea „democrata” in care traim, nu putem intoarce roata 😦 sa simta si ei pe pielea lor.

 5. Pentru o perioada medie de aprox. 50-100 de ani, de acum incolo, raportata la efectele orcarei actiuni fie negative sau pozitive, puterea schimbarii in orice directie, va suferi reactia impotrivirii.
  Astfel cred! ca pana la schimbarea sistemului monetar actual, cu un alt sistem care sa asigure toate tranzactiile si schimburile comerciale de orce fel, trebuie sa limitam drastic cooperarea cu societatile bancare,(ceea ce va dura destul de mult) lucru ce se va si intampla.
  Urmare falimentarea celor care incearca din rasputeri sa falimenteze economia statelor.

 6. Mai exista astfel de dezvaluiri.Si sa stiti ca niciodata nu vor putea sa dezvaluie secretul in totalitate , deoarece masoneria niciodat nu a avut scurgeri de informatii. Se stie poate putin mai mult decat vor ei sa se vada.Oricum,numai cine nu vrea nu crede.In urma unor documentatii ( deloc complicate cum ar parea ),reusesti sa pui destule lucruri cap la cap. Tehnologia Haarp exista ,probe foto si video, de aici rezultand explicatii pentru toate anomaliile : schimbarea temperaturii , tot mai multe cutremure si eruptii vulcanice , aparitia unor noi uragane sau alte manisfestari atmosferice de acest gen, tsunami-uri neanuntate etc.
  Fiecare tara are datorii de miliarde de euro catre organizatii infiintate , bineinteles , tot de cineva cu putere monetara ,respectiv cei din spatele sistemului bancar si care nu raspund in fata nimanui. Asadar, din start vedem cum vietile noastre depind de ce hotarasc creditorii. Pe langa aceasta , vietile noastre se invart in jurul unei nevoi cat mai mari de consum , timpul liber aproape inexistent , zilnic asaltati cu informatii prelucrate de mass-media , reclame ce contin mesaje ascunse , razboaie peste razboaie ( de orice natura ) , se promoveaza stergerea valorilor morale ,violenta a devenit program de amuzament , se instaureaza frica prin false pericole .
  Nu stie nimeni cine are cel mai important cuvant ,cine conduce cu adevarat din umbra (poate fi Bilderberg ,pot fi oameni ce isi pastreaza anonimatul ) , insa este clar ca ne indreptam catre un guvern mondial ( cautati pe youtube george bush senior si veti gasi un scurt clip in care acesta spune ca noua ordine mondiala se pregateste si cu siguranta va veni ) : cipul exista , calculatorul cuantic a fost construt , in Statul Georgia sunt acele Guidestones , din granit , pe care sunt scrise 10 „porunci ” , printre care si reducerea populatiei planetei la 500 de milioane de oameni , lucru ce deja este in curs de realizare.Peste noapte au aparut si apar to felul de virusi ,bacterii , epidemii , din ce in ce mai puternici . Recent am citit un articol si am cam ramas socat : s-a creat un virus ce se adapteaza mediului ,se transmite pe cale orala si poate ucide jumatate din populatia planetei. Nu are rost sa ii intrebe cineva de ce,pentru ca s-ar lovi de un alt argument penibil.
  Poate unii vor spune ca sunt paranoic sau ca sunt indoctrinat sau cine stie ce , dar din contra.Ceea ce sustin este documentat , privit obiectiv , si daca voi cercetati mai departe ceea ce zic , veti gasi cu siguranta firul logic.
  Tot recent am vazut o gluma cu camera ascunsa facuta unui egiptean.Acesta fost pacalit ca de fapt este la o televiziune din Israel , nu la una egipteana.Omul acela a avut o reactie extrem de violenta , dovada ca relatii intre oamenii de nationalitati diferite din asia sunt incordate.
  Un conflict intre Iran si Israel deja exista si este cunoscut.Iar daca se merge pe firul aliatilor fiecarei parti ,pe natura tensiunilor din toate statele lumii , se ajunge la al treilea razboi mondial.
  Criza financiara a fost provocata intentionat , pentru a duce mai departe experimentele politice ( dupa cum a fost si inca mai este cazul comunismului la noi ,ca tot de fosti securisti suntem condusi ) si pentru a adanci si mai tare instabilitatea nationala. Este o intreaga serie de evenimente ce au ca scop fortarea inceperii razboiului mondial ce nu va face exceptie de la regula celorlalte razboaie, si anume ca bancile vor fi finanta ambele parti ,deci indiferent cine castiga , castiga si ei.
  Sper din tot sufletul ca nu am deranjat prin acest lung comentariu , ca am formulat ideile cat de cat clare,ca m-am facut inteles ,dar mai ales ca v-am pus pe ganduri.
  Desi am doar 24 de ani , n-am cum sa nu ma ingrijorez in fata unor astfel de situatii. Oamenii s-au obijnuit sa priveasca doar in curtea proprie , si-au dezvoltat la maxim egoismul , rautatea , indiferenta , cleptomania , lenea ,toti cred doar in ceea ce este interesant ,de actualitate , la moda si care nu necesita mentinerea unei limite in constiinta , pierzandu-si total increderea in credinta ortodoxa (care invata doar lucruri ce conduc la facerea de bine , in final benefica corpului omenesc , sufletului , mintii si relatiilor interumane ) , care nu sunt perfecti,deci nu sunt o divinitate pe pamant , asadar credinta nu poate fi amestecata cu greselile lumesti , lucru care este ,intentionat sau nu , omis .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s