Lotus de 350 cai la Politia Rutiera ! ATENTIE !

Mai multe imagini, video si detalii in continutul articolului

Poliţia Română, dotată cu Lotus Evora S. Vezi aici cum arată maşina

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE IMAGINI CU BOLIDUL

Un automobil Lotus Evora S va intra în dotarea Poliţiei Române începând de săptămâna viitoare, pentru o perioadă de doi ani, iar acesta va fi folosit pentru misiuni de patrulare şi de intervenţie rapidă.

CLICK AICI PENTRU ALTE IMAGINI CU MASINA

România este a treia ţară din lume în care se realizează un parteneriat oficial între Lotus Cars şi poliţie. Proiecte similare au avut loc deja în Marea Britanie şi Italia. Poliţia Militară (Carabinieri) din Peninsulă a fost echipată cu două automobile Evora S, la sfârşitul lunii trecute.

Lotus Evora S are un motor V6 de 3,5 litri şi 350 de cai putere. Automobilul ajunge de la 0 la 100 km/h în 5 secunde şi are o viteză maximă de 275 de km/h

Lotus a intrat pe piaţa românească în luna februarie a acestui an. În prezent sunt disponibile la vânzare trei modele – Elise, Evora si Exige, la preţuri între 38.000 şi 76.000 de euro.

“Forza Rossa, reprezentanţa oficială a Lotus în România, îşi propune să promoveze securitatea rutieră precum şi o nouă cultură a automobilului şi să ia parte la lupta împotriva delincvenţei rutiere”, spun reprezentanţii Forza Rossa.

Poliţia Română, dotată cu Lotus Evora S. Vezi aici cum arată maşina
10 August 2011
Poliţia Română, dotată cu Lotus Evora S. Vezi aici cum arată maşina

Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Un echipaj de elită al Poliţiei Rutiere Române va fi dotat cu un automobil Lotus Evora S, pentru supravegherea celor mai aglomerate artere din Bucureşti.

Maşina, care costă aproximativ 70.000 de euro, este oferită gratuit Poliţiei Române pentru o perioadă de doi ani.

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) şi Lotus Cars au prezentat astăzi modelul Lotus Evora S al Poliţiei Române, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Showroom-ul Oficial Lotus din Otopeni. La eveniment au fost prezenţi Excelenţa Sa Martin Harris, Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Chestorul de Poliţie Marian Tutilescu, Secretar de Stat în Ministerul de Interne, Chestorul de Poliţie Liviu Popa, Şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române, Ion Bazac, preşedintele Forza Rossa, reprezentantul oficial Lotus în România, şi Christopher Nicoll, Directorul Regional de Vânzări Lotus Cars.

Evora S este noul supercar de la Lotus, dotat cu cea mai recentă tehnologie auto şi cu performanţe deosebite (350 de cai putere, viteză maximă 280 km/oră, 0-100 kmîn doar 4.8 secunde) şi va fi folosit pentru misiuni de patrulare şi intervenţie rapidă.

Proiecte similare au avut loc în Marea Britanie şi recent în Italia când Poliţia Militară (Carabinieri) a fost dotată cu două automobile Lotus S.

„Forza Rossa, reprezentanţa oficială a Lotus în România, îşi propune să promoveze securitatea rutieră precum şi o nouă cultură a automobilului şi să ia parte la lupta împotriva delincvenţei rutiere”, spun reprezentanţii Forza Rossa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s