Mesaje din alte dimensiuni ale Universului

Mesajele Universului – „Tuning In – Spirit Channelers In America”

In interactiunea noastra cu mediul exterior, pe tot parcursul vietii, primim mereu mesaje… Fie ca vin de la cei cu care interactionam, fie ca vin prin mijloace media sau prin intermediul naturii in intregimea ei, „semnalele” Universului vin catre noi in fiecare moment.

Mesaje din alte dimensiuni ale Universului 

Ca le consideram sau nu mesaje, ca tinem sau nu cont de ele, acestea continua sa vina spre noi in incercarea de a ne arata sau a ne invata ceva. Universul ne pune la dispozitie in acest fel un mod de comunicare cu el si in acelasi timp cu noi insine din perspectiva interconectarii noastre cu acest UNU care suntem.

In graba de a realiza lucrurile pe care societatea le considera „importante” pentru realitatea in care traim, destul de putini oameni dedica timp si atentie mesajelor mai mult sau mai putin subtile ale Universului. Ne e usor sa gasim scuze, inca multe altele in plus de lipsa de timp si „indatoririle” zilnice.

Sau chiar daca am trecut de „etapa” cu scuzele, in acest caz apar suspiciunile, indoiala, fricile, sistemele de credinte si inca alte multe lucruri din acesta gama care ne fac de multe ori sa refuzam sau sa minimalizam importanta mesajelor din cauza cailor pe care acestea ajung la noi.

In legatura cu acest fapt, poate ca prima intrebare ce ne vine in minte este: cum putem stii daca ceea ce observam, auzim sau simtim subtil sunt semnale reale sau reprezinta manipulari ale cuiva..?

Dupa parerea mea, ne putem da seama natura mesajului prin starea pe care o creaza acesta in noi insine. Voi crede mereu in mesajele ce imi aduc o stare de pace interioara, de armonie si de bucurie profunda. Nu ma indoiesc niciodata de acestea indiferent de unde ar veni. In cursul constientizarii lucrurilor, am invatat ca „mesagerul” conteaza mai putin si ca cele mai importante sunt informatiile din cuprinsul mesajului sau mai concret ce imi aduc nou si util acestea.

Fie ca credem sau nu in conexiunea dintre noi si fiecare fiinta sau lucru din Univers, cred ca in viata fiecaruia vine un moment cand constientizam ca trebuie sa tinem cont de semnele pe care le trimite spre noi Universul.

Daca va aflati cumva intr-un asemenea moment, va invit sa vizionati un film care pentru mine a fost unul dintre liantii cuantelor de cunoastere pe care le-am adunat de-a lungul vremii…

„Tuning In: Spirit Channelers in America” – este un film documentar cu adevarat unic care a aparut in septembrie 2008 si care este rezultatul a 10 ani de ancheta in fenomenul spirit-channeling, ancheta elaborata de catre regizorul David Thomas. Pentru cei care nu cunosc termenul, channeling-ul este o practica ce dateaza inca din antichitate in care un om intr-o stare de transa (de obicei dar nu neaparat), face o conexiune psihica cu o entitate din alte dimensiuni ale Universului. In acea stare, cel care face channeling-ul este capabil sa actioneze interdimensional interpretand mesajele ce le primeste (si le transmite) si simultan poate stabili un contact intre oameni si entitatea respectiva.

Pentru prima data, sase dintre americanii care fac channeling sunt prezentati in acelasi film, in scopul de a obtine o perspectiva mai ampla asupra fenomenului dar si pentru a raspandi informatiile respective.

Fiecare entitate are o personalitate puternica si distincta si cu toate ca interviurile au fost realizate separat, la diverse intervale de timp, se observa un rezultat remarcabil: indiferent de timp si spatiu entitatile vorbesc ca unul, iar mesajul lor este unul clar, profund si incurajator pentru intreaga omenire.

Cum spuneam si mai sus, nu este neaparat necesar si nici foarte important daca credem sau nu in existenta entitatilor extraterestre sau de alta natura, ci cred ca cele mai importante sunt informatiile pe care ni le aduce acest film si cum schimba acestea perceptia noastra asupra realitatii si implicit viata pe care o traim.

Vizionare placuta !

Sursa: Adina Amironesei

http://adinaamironesei.blogspot.com/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s