Libertatea Internetului ! Anonymous message to Romania (VIDEO)

Semneaza petitia pentru salvarea internetului facand click pe link-ul de mai jos:
Ma trezesc azi de dimineata cu acest mesaj disperat si bine conceput pe ambele mele adrese de mail. Stau, il citesc, si analizez si ma intreb ca orice om simplu de pe strada care-i conditia din cauza careia am primit acest mail, cu ce scop, ce vor sa mai afle de la mine ca sa ma controleze si in cate baze de date mai se rgaseste adresa mea de mail?
Va povesteam la un moment dat de securitatea globala si razboiul informational si de faptul ca traim intr-o era a imaginii (care se va transforma cat de curand intr-una video-nu mai argumentez de ce), in care razboaiele nu mai sunt ca odinioara ci s-au transformat in conflicte psihologic, parapsihologic si informational concluzia fiind ca cine va conduce spatiul va conduce lumea.
Ei iata cele relatate atunci incep sa prinda contur prin astfel de demersuri precum cel din preazentul articol si care creeaza isterii, disperari, opinii si convingeri care mai de care in randul internautilor. Un nou joc de manipulare perfect pus la cale de Statele Unite pentru a conduce si controla lumea. Pai de ce s-a facut facebook-ul, youtube-ul si multe altele. Tocmai pentru ca SUA sa-si poata consilida o baza de date informationala cat mai ampla fata de Europa si cetatenii sai. Tot acest demers perfid al lor prin care pretind ca internetul este singurul spatiul neflagelat si in care dreptul si libertatea la opinie este garantat (si pe deoparte chiar trebuie sa le dau dreptate) nu este nimic altceva decat o opresiune asupra deciziei de autoaparare a U.E.  Sa nu-mi spuna mie cineva ca FBI-ul sau orice alta institutie din lumea asta ce lucreaza si opereaza cu informatii nu are un back-up sau cel putin 2 pe servere sau alte mijloace de stocare pentru protectia acestora. Asa ca acesti zisi hackeri care s-au suparat pe America si FBI, Anonymus sau cum s-or mai numi ei nu sunt altceva decat niste unelte folosite precum cele din atacurile de la World Trade Center pentru a gasi dusmanul iar in cazul de fata este U.E. Aruncati o privire pe siteul unde ne indeamna ei sa semnam o petitie si veti constata cu stupoare ca se cer deasemenea informatii personale iar provenienta semnatarilor este din tari obscure si aleator alese sa ruleze non-stop – mare greutate !!!
Inca in Europa Facebook si Youtube nu este folosit de catre toata lumea prin cont personal fiind mai mult vizualizat si de aceea au nevoie de prezenta acestor platforme online in continuare si tot din aceasta cauza vor genera si era video in care vrei nu vrei o sa fi nevoit sa-ti faci cont iar dupa aceea Dumnezeu cu mila fiindca ne-au luat tot. Defapt asta se incearca.
In final doresc sa concluzionez ca abia astept momentul in care Google va pica (pentru ca merita avand in vedere ca a trisat atunci cand a pornit la drum cu Yahoo, Alta Vista si AOL), si in care Rusia,Japonia,China,India si cateva tari din orientul mijlociu o sa-si dea mana si vor da drumul la proiectul ce deja exista privind implementarea unui nou motor de cautare mult mai performant si relevant care sa detroneze Google.
Dumneavoastra ce parere aveti ? Sunteti de acord ce cele relatate aici ? Incotro credeti ca se vor indrepta lucrurile? De ce acest demers? Astept cu interes comentariile voastre.

 http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet_spread/?faGKncb&pv=264

SE ANUNTA UN VIITOR SUMBRU PENTRU LIBERTATEA INTERNETULUI

„Reprezentanții Uniunii Europene au semnat astăzi (26 ianuarie 2012) la sediul Ministerului Afacerilor Externe japonez controversatul tratat ACTA, inițiat chiar de Japonia. Joe Nakano, adjunctul ministerial japonez pe probleme de afaceri externe, și-a exprimat în cadrul ceremoniei încrederea că semnarea acestui tratat va duce la o colaborare internațională eficientă, atât între țările europene, cât și alte state care au aderat sau vor adera la ACTA, în ceea ce privește protejarea proprietății intelectuale și combaterea pirateriei. Inițiativa acestui tratat aparține Japoniei. Ţările care au semnat astăzi tratatul sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, cehia, Danemarca, Finlanda, Franța, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Letonia, Luxemburg, Malta, Polonia, Portugalia, România, Slovenia, Spania, Suedia și Marea Britanie. La 1 octombrie 2011 ACTA a mai fost semnată de Australia, Canada, Japonia, Coreea de Sud, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore și Statele Unite. ”ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) este un acord multilateral care propune o serie de standarde internaţionale pentru aplicarea drepturilor de proprietate intelectuală. Acordul, negociat de către un număr redus de ţări, în coordonare cu anumite segmente ale industriei, este controversat atât din punct de vedere al procesului de elaborare, cât şi în ceea ce priveşte conţinutul său,” aflăm din documentul De ce este ACTA un acord controversat?Şi de ce ar trebui să le pese membrilor Parlamentului European?, realizat de către realizat de către AccessNow.org în colaborare cu EDRi şi TACD și tradus în limba română de Asociatia pentru Tehnologie si Internet. Aflați cum și de ce ne afectează acest tratat AICI.

SITE-UL PARLAMENTULUI EUROPEAN A FOST DAT JOS DE ANONYMOUS

„Hacktivistii anonimI n-au stat cu mainile in san dupa semnarea tratatului ACTA de catre 22 de state membre ale Uniunii Europene. Mai precis, au atacat site-ul Parlamentului European.

Grupul Anonymous a postat un mesaj pe Twitter prin care anunțau: ”ACTA urmează să fie semnată de către Uniunea Europeană șo de statele membre – AȘTEPTAȚI-NE.”

Un atac din partea lor a dus la închiderea temporară a site-ului ministerului irlandez de justiție, urmat de scurgerea online a tuturor adreselor de mail ale parlamentarilor irlandezi. În vizorul lor a intrat și ministerul irlandez de finanțe.
Autoritățile Parlametului European, a cărui pagină de web a fost, de asemenea, dată jos de anonimi, au declarat că vor rezolva problemele cât de curând. După afirmațiile lor, cauza a fost un atac masiv concertat.”
Sursa: Neurope.eu

CITITI SI:

FBI-ul atacat de Anonymous. Vezi ce i-a infuriat pe hackeri

Reclame

Un comentariu la “Libertatea Internetului ! Anonymous message to Romania (VIDEO)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s