Vicepresedintele ASCA Brasov, Andrei Vocila a incheiat protocolul cadru de parteneriat cu Agentia Nationala Antidrog

Vicepresedintele ASCA Brasov (www.ascabv.ro) – Asociatia pentru Siguranta Comunitara si Antidrog, Andrei Vocila (www.andreivocila.wordpress.com) impreuna cu sprijinul Ministerului Administratiei si Internelor (www.mai.gov.ro) precum si a domnului chestor de politie Oprea Sorin, directorul A.N.A. a incheiat la data de 12 septembrie 2012 Protocolul Cadru de Parteneriat cu Agentia Nationala Antidrog (www.ana.gov.ro) pentru o perioada de 3 ani asa cum reiese din cele mentionate mai jos.

Acest acord s-a perfectat in temeiul art.2, alin.3 din H.G. 46/2011 privind organizarea si functionarea Agentiei Nationale Antidrog (www.ana.gov.ro) precum si a Art.1, art. 50 si art. 51 alin.2 din O.G., nr.26/2000 cu privire la asociatii si fundatii, cu modificarile si completarile ulterioare, avand in vedere prevederile STRATEGIEI NATIONALE ANTIDROG, aprobata prin H.G. nr.73/2005 privind implicarea Agentiei Nationale Antidrog in activitati de cooperare cu societatea civila cu scopul realizarii sarcinilor asumate in domeniul reducerii cererii si combaterii consumului de droguri sau a oricarui tip de subsanta ce intra sub aceasta incidenta provocand modificari de gandire si comportament ori senzatii anormale.

Din acest considerent avem rugamintea si fata de dumneavoastra si orice individ responsabil care intelege aceste aspecte sa ne sustina si sa vina in sprijinul nostru prin orice forma sau mijloc (propagandistic, logistic si chiar material) cu scopul desfasurarii cat mai multor actiuni si dezvoltarea, crearea si inovarea de mesaje care sa penetreze mintea precum si mentalul colectiv sau individual si sa constientizeze persoanele care intra sub aceasta incidenta comportamentala.

In acest sens persoana de legatura din cadrul ASCA BV este domnul vicepresedinte Andrei Vocila iar datele de contact la care va puteti adresa sunt: tel. 0765 000 981 sau mail: andreivocila@yahoo.com.

Mai jos va punem la dispozitie si va prezentam Protocolul sus mentionat impreuna cu prevederile acestuia mentionand totodata ca o sa va aducem de fiecare data la cunostinta prin toate mijloacele de comunicare de care dispunem actiunile noastre comune in acest sens.

Va multumim anticipat, va asteptam in numar cat mai mare alaturi de noi si va transmitem pe aceasta distinse salutari.

P.S.! Pentru a vizualiza imaginea in format real faceti click pe poza !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s