Puterea Subconstientului, a paranormalului si a STIINTEI – De aceea a castigat Traian Basescu Referendumul din vara lui 2012 si va putea sa faca ce vrea „EL” mereu in Romania (VIDEO)

Avand in vedere reuniunea in plen a Camerei Deputatilor si a Senatului de la acea data pentru a lua act de hotararea CCR, revin astazi cu un ultim si scurt comentariu pe care l-am mai facut odata chiar inainte de a incepe referendumul si prin care am incercat sa explic, fara cel mai mic party pri politic, prin cele mai simple motive si argumente de ce Traian Basescu va castiga orice tip sau forma de alegeri in Romania iar acestea vor fi invalidate in favoarea „SA”. Dupa ce cititi prezentul articol, mai multe veti putea regasi si pe blogul meu personal la www.andreivocila.wordpress.com la rubricile aferente precum https://andreivocila.wordpress.com/category/333-de/https://andreivocila.wordpress.com/category/333-de/ sau accesand unul din link-urile de la finele prezentei.Simplu o data datorita celor mentionate punctual mai jos iar 2 datorita simbolisticii sau a simbolurilor aflate chiar in fata noastra dar pe care nu le vedem si percepem (daca doriti, exact asa cum se intampla in viata de zi cu zi cand cautam ceva iar acel ceva este si se afla chiar sub ochii si nasul nostru) – la fel cum am fost primul care a prezis destramarea Europei – dovada AICI: https://andreivocila.wordpress.com/category/simboluri-si-simbolistica/ – si ce au facut in ultimele zile Germania si Marea Britanie? Dar sa revenim la subiect:
Asadar:1. Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad sau aud neinitiatii prin intermediul mijloacelor de comunicare in masa si totusi cu toata lungimea si latimea aceste autostrazi informationale, omul obisnuit continua sa fie extrem de ignorant – asa cum a spus A.J. Liebling – „Libertatea presei e pentru cei care au tiparnita…sau instrumentele mentionate mai jos”
2. Iata de ce internetul este plin de siteuri, chat-uri, forumuri, platforme de comunicare, etc in care „conspiratia este cuvantul de baza”
3. Confuzia conspiratiei: Cuvantul provine din limba latina, conspirare, care intr-o traducere literara inseamna: „A respira impreuna, a actiona sau a gandi in armonie”.Din pacate in epoca moderna, cuvantul „conspiratie” a capatat o semnificatie sinistra sub 2 forme aproape gresite:
a – a planui impreuna, un secret, comiterea unei fapte ilegale
b – a planui sau a complota in secret
Din pacate, una dintre definitii este imprecisa iar cealalta doar partial adevarata.
Asadar dragii mei, CHEIA UNEI CONSPIRATII ADEVARATE SI MALEFICE ESTE SI O REPREZINTA SCOPUL IN CARE SE PASTREAZA SECRETUL !!!
ORICINE CUNOASTE SECRETELE, CONTROLEAZA RASPANDIREA CONTINUTULUI ACESTORA SI PRIN URMARE DETINE PUTEREA !!! Asta pentru ca istoria este intr-o masura mult mai mare rezultatul haosului conform principiului divide si conduce decat al vreunei conspiratii si din aceasta cauza tot mai multi politicieni sunt coplesiti de informatii si evenimente care-i prind nepregatiti.
SIMBOLISTIC:
De ce a castigat Traian Basescu referendumul si poate conduce Romania cat si cum vrea el sau EL ???
Daca chiar sunteti curiosi, Traian Basescu a castigat alegerile, pe langa factorii externi mentionati mai sus si nu numai datorita echipei si strategiei de campanie ci datorita oamenilor alaturi de care s-a inconjurat, simbolisticii si culorilor alb si albastru. Cei din USL trebuie sa inteleaga ca nu banii, serviciile secrete sau alti factori externi sunt decisivi si inca 3 lucruri extrem de importante si anume:
1. Nimeni nu este de neinlocuit
2. Sa ai mereu langa tine alaturi oameni suficient de nebuni incat sa creada ca pot schimba lumea si
3. Sa ai curajul sa te lasi pe si in mana unei astfel de persoane sau iluminat
Asa au facut toti marii lideri ai lumii de la facerea lumii incoace si au fost confirmate in privinta reusitei lor in cariera de catre cei mai bogati si cunoscuti oameni din lume (Bill Gates, Donnald Trump si Steve Jobs).
Asta cred ca chiar ar trebui sa dea mult de gandit atat PNL-ului cat si PSD-ului.
Gandul unui singur om este suficient pentru ca orice sa fie posibil iar lumea, constiinta sociala si un anumit obiectiv sa fie atins pentru ca desi lucrurile sunt ciclice, putini au capacitatea sa stie cand si mai mult decat atat traim intr-o era in care daca ne lasam pacaliti de falsa idee si paradigma ca ceea ce s-a intamplat si a dat roade odata poate sa dea si a doua oara intr-o astfel de era a miscarii si tehnologiei se insala amarnic. Nu va mai lasati pacaliti de oameni cu diplome, doctori si asa-zisi specialisti. Sunt egal cu zero „0” – pentru ca tot un morman de oase in fundul unui mormant vor ajunge si ei. Lucrati cu oameni care au practicat si au trait pe propria lor piele multiple experiente de viata si nu numai. Lumea aceasta este mai mult decat se vede iar dimensiunile ce o compun multiple.
Asta pe scurt pentru un scurt aviz Guvernului si celor ce se-mbata cu apa rece de multe ori datorita principiului puterii sau a functiei si a lipsei de lideri politici precum Adrian Nastase, Ion Iliescu, Mihai Razvan Ungureanu, Calin Popescu Tariceanu, Radu Campeanu, Mircea Ionescu Quintus, etc si nu in ultimul rand Traian Basescu.
Angajati-va oameni buni femei frumoase, oameni ce va dau spaga pentru bani si cei care vin cu recomandari din partea unor obligatii iar Traian Basescu va conduce mult timp de acum incolo Romania.
Daca e pacat sau nu asta numai Dumnezeu stie pentru ca voi a-ti demonstrat din plin de 8 ani ca de multe ori habar nu aveti si nici nu puteti reusi.
Mai multe si pe:
www.andreivocila.wordpress.com/2012/07/21/puterea-gandului-a-vointei-si-invataturi-din-legile-lui-zamolxe-video/
www.andreivocila.wordpress.com/2012/06/23/un-om-valoreaza-mai-mult-decat-tot-aurul-pe-care-l-poarta-mai-mult-decat-tot-aurul-pamantului/
www.andreivocila.wordpress.com/category/simboluri-si-simbolistica/
www.psiforce.info
www.isop.ro
www.anatolbasarab.wordpress.com

P.S.! SUPLIMENT:

NUMEROLOGIA ca DESCHIDERE DE SENS pe NOUL PAMANT

1, Unimea, Dintru Inceput,  Marele Sens, Templul lui Unu

2, Impreuna, A doua venire, Apropiere

3, Treimea care suntem, Mama-Tatal-Fiul( familia divina), Eu si familia divina una suntem, Triunghiul de lumina, Sf Graal

4, Echilibrul, Asezarea, Coborarea spiritului in materie

5, Puterea care esti, Forta, Independenta, Creativitatea, Elanul, Cautarea, Preotia lui Rama, Sfinxul si Energiile Kogayonului

6, Ma deschid catre sensul lucrurilor, Afirm voia ta

7, Totul este Unul si Unul este Tot, Minunea Care Esti, Ma inalt catre Tine, Unul, Cerul a intalnit Pamantul, Trezie, Spiritualitate, Deschidere, Salt si asezare, Zamolxe

8, Ma nelimitez in verticala divina, Afirm infinitul care sunt, Sfera care sunt intalneste Sfera care Esti, Intregirea, Ma unesc cu Tine, Tata

9, Cred intr-unul Tatal,  Viul din Viata, Am inchis lectia si am vazut darul Tau, Afirm intregirea care Sunt

10 Adevarul este Unul, Unul este Tot si Tot este Unul

11 Impreuna suntem Unul

12 Cele 12 energii in Impreuna-Unul, Cei 12 apostoli, Contractul Initial, Totul are Sens, Eu Sunt, Sfera Initiala, Piramida Sf Apostol Andrei, Piramida Sf Spiridon, Piramida Sf Arsenie Boca

Cifrele sunt manadale de lumina, vehicule energetice, emanatii ale Centrului, corespondente cu Sinele Divin.

 

Exercitiu:

Luati un triunghi si asezati pe latura de jos data nasterii si luna iar pe varf, anul nasterii.

In mijlocul triunghiului, puneti o cruce. In centrul ei asezati cifra pe care ati obtinut-o dupa ce ati adunat anul nasterii, luna si data si ati redus-o la o cifra.

Data la care v-ati nascut exprima intentia divina, luna-rolul, anul-directia in viata iar cifra din mijlocul triunghiului este deschiderea.

Deasemenea anul nasterii reprezinta spiritul, data nasterii-mintea, luna-inima, iar in centrul triunghiului se afla poarta sufletului.

Triunghiul aceste straluceste in cercul intregirii, unimii, impreuna suntem Unul iar pe crucea din interior Spirala Inaltarii ne spune in varsta sufletului ce cifra ne insoteste in valsul cu cerurile.

Decriptarea mandalei care sta la baza destinului se face astfel: Ex: 7 11 1974.

Cifra spiritului redusa la o cifra este 1 plus 9 plus 7 plus 4 egal  21 care devine 3. Cifra integrarii si a intrarii pe Spirala Inaltarii este 7 plus 11 plus 1 plus 9 plus 7 plus 4 egal 39 care devine 12( 3 plus 9) care devine 3( 1 plus 2).

Pe scurt cifra spiritului e 3 si cifra sufletului e tot 3. Stapanii casei se intalnesc la masa elevarii.

Desemenea data plus luna ne da cifra la care apar revolutiile, incercarile, dezintegrarile, marile lectii pentru a ne aseza in cel mai inalt destin. Ex 7 plus 11 egal 18 care se reduce la 9. Valul cel Mare apare la fiecare 9 ani pana cand invatarea se va face cu IUBIRE.

Anul plus luna, ex 1 plus 9 plus 7 plus 4 plus 11 egal 32 care se reduce la 5. Acest aspect exprima Firea.

Data plus anul exprima Alegerea facuta Dintru Inceput, ex 7 plus 1 plus 9 plus 7 plus 4 egal 28 care se reduce 10

Varsta treziei va fi multiplu al cifrei din mijlocul triunghiului, adica multiplu de trei, cifra care apare in poarta sufletului.

In mandalele numerologice este foarte important sa interpretam cifrele initiale si apoi cifrele pe care le obtinem dupa ce le-am adunat si le-am redus.

Profil pe scurt:

Un spirit viu, luminos, deschis care afirma Treimea care Suntem. Mintea ei se uneste cu mintea divina in Sfant Numele Tau. Ceea ce o va ajuta sa eleveze va fi familia. In destin va fi calauzita de cifra trei. Rolul pe care il va afirma va fi de ghid, canal, deschizator de drumuri. Calea de lumina care o ajuta sa faca mari salturi de intelegere este scoala triunghiurilor schimbarii. Firea  este independenta, creativa, plina de elan. Marile revolutii au avut loc la 9 ani, la 18, la 27. Dupa varsta de 33 de ani, schimbarea va veni cu iubire, intelegere, drag. Este centrata, echilibrata, asezata. Este calauzita de sinele divin si de suflet in tot ceea ce face. Intentia ei vine din conexiunea cu Sursa pe care o urmeaza pentru a uni potentialul cu manifestul in frecventele celei de-a doua veniri. Lectiile ei se inchid in triunghiurile trezitoare-translatoare. Alegerea facuta dintru Inceput este aceasta: sa-l gaseasca pe Unul in Tot. Ii place sa caute si este deschisa la a privi cu ochi divini, evenimentul, experienta, situatia.  Isi va exprima darurile dintru inceput incepand cu varsta de 30 de ani. Talentele de altadata s-au manifestat incepand cu varsta de 9 ani. In triunghiul descris de anii 2010-2011-2012 va uni potentele, cunoasterea, puterea dintru inceput cu cele de altadata si din acum.

Probabil va intrebati de acest profil nu include si aspecte legate de umbra. Nu este o caracterizare 2 d ci o abordare multidimensionala a diamantului care sunteti. Aceasta interpretare deschide contractul initial si contractul spiritual asociat acestei vieti, dand viata, darurilor necunoscute si sens, lectiilor pe care poate nu le-ati rasfoit suficient. Mostra de mai sus este doar o felie mica dintr-un tort-profil care poate avea de la 3 pagini la 33 de pagini.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s